Minek találták ki mi a micro ès a nano simet? A nomál sim mièrt nem jò már az okostelòkba? Mièrt kell olyan okos telefonokot/telefonokat csinálni amibe nem jò a normál sim?
Azt tudom hogy van kitörhetõ,azt azért már nehezen hiszem el ,hogy az a 2-3kis keret annyit számìtana.
Egysègwsìteni kelleni mint a micro usb töltõt.
.
Semmit nem egységesitenek. Pont a töltőket sem.
Van 500 mA, és van 2-3 A-os töltő, plusz gyorstöltő , meg vezeték nélküli töltő. ÉS újabban pedig a Type-C .
De van itt több fajta töltőnk és a Sonyt nem tölti csak a sajátja.
Ha egységesitenék akkor meg kellene csinálniuk a 3 A-os töltőt és csak ilyennek kellene lenni.
Biztos hogy valami okos majd kitalál a nano SIM után is valamit hogy nehogy jó legyen egyik a másikba.
Most kapaszkodj meg:
Amit te normál SIM-nek nevezel, az valójában a mini-SIM.
A normál-SIM bankkártya méretű volt.
Egyébként már leírták: Minél kisebb helyre kell minél nagyobb teljesítményt bezsúfolni.
Bármikor cseréltetheted kisebbre, a megfelelő kerettel pedig berakható bármelyikbe, szóval én sem értem mi a problémád.
Nincs problèma csak
nem èrtemièrt kell x,yz
telòba 3 mèretū sim!
Ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!