Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy S9+ tulajdonoso...

Samsung Galaxy S9+ tulajdonosok mi a véleményetek erről a telefonról? Sokan mondják hogy ne vegyek samsungot mert egy év után tönkre megy mindegyik ez igaz?

Figyelt kérdés
2018. máj. 21. 09:38
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
Nyilván nem lehetetlen ökörbirka módon telirakni sosem használt appokkal, amik lehetőleg ramot is jókorát fenntartanak maguknak, de normális használat mellett nem csigul be kb soha.
2018. máj. 21. 20:59
 12/37 A kérdező kommentje:
Kb egy játék és Instagram lenne rajta kb még meg ami a sulihoz kellene és ennyi meg zene és egy két film szerintem ennyit simán elbír egy közel 300k-s készülék
2018. máj. 21. 21:43
 13/37 A kérdező kommentje:
Mert én telefont szeretnék nem ilyen szarságokat ami 16 giga és nem fér rá semmi ilyenek pl: Huawei p10 lite p9 lite ilyen telefonjaim voltak sokáig de elegem van belőlük inkább kiadók többet de akkor az telefon is lesz
2018. máj. 21. 21:45
 14/37 anonim ***** válasza:
Erre a két appra jó vétel lesz. Nem fogsz csalódni.
2018. máj. 21. 21:59
 15/37 A kérdező kommentje:
nem nagyon szoktam játszani inkább netezek de valamikor ritkán játszok a telefonon akkor max két játék van rajta de nekem nem játékra kell
2018. máj. 21. 23:21
 16/37 A kérdező kommentje:

csak nagyon gondolkozom mert rengeteg pénzbe kerül és eléggé elgondolkoztat mert ennyi pénzért egy ps4-et is meg egy fele ennyibe kerülő telefon is lehetne (pl: egy huawei p10 plus)

tehát nem mindegy ennyi pénz tul sok lenne sztem

2018. máj. 21. 23:26
 17/37 anonim ***** válasza:

P10 is még nagyon jó mobil, valahol írják, hogy hajlanak, hát nem tudom, haveroméknak van 2 db, tokban sincsenek és elég sokat használják, semmi bajuk. Ez megint olyan hír, hogy írtak egy cikket és általánosítanak az emberek. (gondolom a többségnek nem is volt ilyen mobilja)

Én eszetlenségnek találom már az ilyen drága mobilokat, pedig elég kütyübolond vagyok én is...

2018. máj. 22. 06:23
 18/37 A kérdező kommentje:
Hát igen ez a baj hogy ebből a rengeteg pénzből nem mind telora kellene költeni
2018. máj. 22. 07:04
 19/37 anonim ***** válasza:
Sok ram legyen, nyolc nem totál lassú mag, meg legalább 32GB RAM. Egy neked tetsző Xiaomi modell egy nem nagyon régi generációból kiszolgál bőségesen szerintem. Samsungot akkor vennék, ha minden szirszar kéne, VR-hoz gyors gyro meg rohadt nagy felbontás, xda támogatottság, elég jó kamera, gyors cpu+gpu, nagy fényerő, meg minden.
2018. máj. 22. 07:49
 20/37 A kérdező kommentje:
Oneplus 6-ban és honor 10-ben is gondolkoztam olcsóbbak mint a Huawei P20 pro és a Samsung Galaxy S9+ majd meglátom
2018. máj. 22. 19:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!