Károsítja a mobilom akkuját, ha töltés közben is használom?
Figyelt kérdés
Xiamo Redmi Note 4-es telefon.2018. máj. 19. 20:18
1/13 anonim válasza:
Elvileg igen,gyakorlatban én 2 év alatt sem tapasztaltam károsodást.
2/13 anonim válasza:
Nem hiszem. Esetleg csak olyan mértékben, hogy mire kimutatható lenne, már régen lecserélted a telefont.
3/13 anonim válasza:
Nagyon nem vettem eszre, hogy töltés közbeni hasznalat karositana az akksit főleg ha nem is melegszik a keszülék, amugy sem erdekel mivel 3 év es cserélem a mobilt, vagy szetszedem es akksit cserelek
4/13 anonim válasza:
Nem.
Elvileg igen? Mégis milyen elv szerint?
6/13 anonim válasza:
Nem. Elképzelésem sincs, mégis miért gondolja bárki ezt.
7/13 anonim válasza:
Ha hasznalod toltes kozben akkor jobban forrosodik. Egy tuzforro telefon viszont egyaltalan nem jo. Lehet ,hogy nem (csak) az akku szempontjabol,de semmikepp sem egy jo dolog. Az iphone szerintetek miert kapcsol ki egy bizonyos fok felett?😉
8/13 anonim válasza:
Késői válasz:Nem károsítja de jobban melegszik így pl ha estére is hagyod úgy a telot ajánlott tokból is kivenni de eléggé brutálisan kéne kínozd azt a telot hogy érezhető probléma legyen az akksival. Ha minden rendben van akkor kb 2-4 év kéne hogy érezhetően csökkenjen a teljesítménye de addigra vagy új telot veszel vagy új akksit bele. :D
9/13 Csak sanyiii válasza:
Hát nem tesz neki jót főleg ha érzed a kezeddel hogy melegebb a hátlap a kelletenel
10/13 anonim válasza:
Ha toltes kozbe hasznalod akkor igen karasodik az akumulator en regebben jartam igy telefonnal bar az attol milyen gyakran mert ha ritkan akkor kicsi eselye de ha gyakran akkor nagyobb a valaszonusegel karosodik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!