Miért lötyög a bekapcsoló gomb a telefonomon?
Figyelt kérdés
Tegnal vettem egy Huawei P20 lite okostelefont és a bekapcsológombja lötyög. A hangerő szabályzó gombok azok érdekes képlen nem. Szerintetek ez normális?2018. máj. 19. 10:50
1/7 Ypszilon1980 válasza:
Szerintem nem normális. Amúgy működik rendesen? Ha működik és amíg nem esik ki, addig jó.
Általában ilyenkor az van, hogy belül ami tartja perem eltörik vagy deformálódik és azért lötyög.
2/7 A kérdező kommentje:
Mitől tört volna el?
2018. máj. 19. 11:08
3/7 Ypszilon1980 válasza:
Anyaghiba, minőségellenőrzési hiányosság, elfáradt a műanyag, le lett ejtve, rosszul lett összerakva és feszül, akármi lehet, még ha új is.
4/7 anonim válasza:
Szar hüvely...vegyél inkább Iphone ,azzal nem lenne ilyen bajod.....
5/7 A kérdező kommentje:
Iphoneról váltottam mert egy nyomorult videot keptelen lejatszani
2018. máj. 19. 11:44
6/7 anonim válasza:
Milyen Iphonról? Milyen videót nem volt képes lejátszani? Érdekes nekem Iphone 7 em van és semmi baja,semmi fagyás és valami csoda folytán minden videót képes lejátszani :O
7/7 anonim válasza:
Nálam nagyon frankón működik a Huawei és a Honor is (almárkája). iPhone-ról jöttem (5s, 6s és 7), ahol már évek óta problémás a normális működés. Az összeszerelési minőséget meg ne is nézzük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!