Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Rossz minőségű kijelző került...

Rossz minőségű kijelző került a telefonomba. Mik a lehetőségeim?

Figyelt kérdés

Probléma volt a telefonom kijelzőjével, ezért bevittem egy telefonos boltba, ahol azt mondták ki kell cserélni a kijelzőt, de csak utángyártottat tudnak bele rakni. Megkérdeztem az milyen, azt mondták ugyanolyan mint az eretedi, minőségileg is. Ehhez képest sokkal rosszabb minőségű és az eredeti 4,6 inch helyett 4,4 inch-es lett a telefon. Azt mondták 1 hónap garancia van rá.

Ha visszaviszem, milyen válaszra számíthatok?

2018. máj. 18. 15:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Mindjárt előkapom a kristálygömbömet, várj...
2018. máj. 18. 17:08
 2/7 anonim ***** válasza:

Körberöhögésre.

Ismeretlen forrásból származó telefon (abból gondolom, hogy nem volt hivatalos szerviz) javítása szintén ismeretlen forrásból származó kijelzővel.

Erre csak azt tudom mondani, hogy ez az "Így járás" iskolapéldája, tanítani kéne, hogy így ne...

2018. máj. 18. 19:19
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem ismeretlen forrásból származik a telefon, mert újan vettem. Bár ezt ők nem tudhatják, hiába mondom nekik.
2018. máj. 19. 00:00
 4/7 A kérdező kommentje:

Szóval mit tehetnék? Mondjam hogy rakják vissza az eredeti, bár rossz kijelzőt? Xd

Vagy mit tegyek?

2018. máj. 19. 00:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Új telefont vittél sufniba javíttatni garanciális szerviz helyett? Megérdemled, hogy így maradjon.
2018. máj. 19. 01:04
 6/7 A kérdező kommentje:
Garancia már rég nem volt rajta.
2018. máj. 19. 12:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor bizony az így járás esete forog fenn.
2018. máj. 19. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!