Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 8 Plus vagy Pixel 2 XL?

IPhone 8 Plus vagy Pixel 2 XL?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Új telefont szeretnék vásárolni. Ami lényeges: gyors legyen, jó kijelző, kiváló kamera. A két telefon közül melyiket tudnátok ajánlani?

(esetleg ha teljesen mást azt is szívesen meghallgatom)

Kössz előre is!

2018. máj. 15. 14:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
19%

8 plus.

A masikrol nem is hallottam.

Nem kezdek el regenyeket irni a telefonrol.Ha ezt valasztod, akkor meg fogod tapasztalni, hogy milyen jol is dontottel.

2018. máj. 15. 18:19
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen Pixel 2. Stock androidos telefonnál nem fogsz jobban kapni, márkától függetlenül.
2018. máj. 15. 19:41
 3/11 anonim ***** válasza:
23%
8 Plust választanám, ha pedig beljebb akarsz lenni anyagilag a 7 plus is jó vétel.
2018. máj. 15. 21:03
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Megkérdezhetem, hogy miért az iPhone - t választanád?
2018. máj. 15. 21:14
 5/11 anonim ***** válasza:
Mert szimplán szifonfan
2018. máj. 17. 17:25
 6/11 anonim ***** válasza:

Szerintem iphone 8 plus, igaz hogy borsos ára van, de sokáig kap frissítéseket, és nem csak 2évig tudod használni hanem jóval több ideig. Stabil rendszer, nem fagy, szuper képeket csinál, nagyon jó ujjlenyomatolvasója van, vízálló, az aksija 1napot kibír nyúzás mellett.

Nekem az ios rendszer jobban tetszik, mint az androidos, könnyen lehet kezelni. Igaz zárt rendszere van és kicsit macerás a zenék másolása is, de ha belejön az ember akkor már könnyen megy.

Hátrány az lehet a jack csatlakozó hiánya, de ez megoldható egy bluetoothos fülhallgatóval. Nem lehet bővíteni a tárhelyet, ezért jól meg kell fontolni hogy mire akarod használni és mennyi tárhely elég.

Összességében jó kis telefon, megéri megvenni.

2018. máj. 20. 22:39
 7/11 anonim ***** válasza:

Az iPhone-t választanám, mert van hivatalos magyar szerviz háttere a pixelnek pedig nincs.

Érdemes lehet megnézni még a Huawei Mate 10 Pro-t, P20 Pro-t is mert ár érték arányban elég jó készülékek.

Ott van még a Note 8, de az már jóval drágábban , kb az iPhone 8 plus ársávjában. Személy szerint én Mate 10 Pro-t használok, mivel korábban volt iPhone 6S plusom, 7, de még s7 edgem is és mindegyikkel kellett kötnöm kompromisszumot, mert vagy nem tudott valamit, vagy nem úgy tudta ahogy én azt akartam, így kipróbáltam a Huawei-t.

A Huaweinek mindössze 3 hátránya van a konkurenciával szemben:

-nincs normális optikai stabilizáció 4K videózás esetén

-nincs QI töltés

-nincs Bluetooth 5.0.

Viszont előnye a többi készülékkel szemben:

-4000mAh akksi ami sokkal jobb üzemidőt biztosít mint az iPhone 8 plus akkumulátora

-amoled kijelző (az iPhone IPS, kevésbé takarékos de legalább szép)

-alapból 128Gb tárhelyet kapsz

-6Gb ram (iPhone 8 plus 3Gb, de náluk máshogy mérik)

-alapból két év garancia

-háztól házig szerviz futárral

-jobb, professzionálisabb kamera szoftver gazdag, részletes beállítási lehetőségekkel

-huawei supercharge töltéstechnológia, ami eszeveszetten gyors, és nem feláras

-kapsz a telefonra ajándék fóliát

-kapsz a telefonra egy nagyon jó minőségű tokot

-okos sztereó hangszóró kialakítás

-infra, mely segítségével bármit tudsz irányítani amit infrás távirányítóval vezérelnél, és még tanítható is

-EMUI felület, ez igazából emberfüggő de nekem már bizonyított hiszen 75 giga alkalmazás van kb. a telefonon és semmi lassulás, köszönhető a machine learning gépi tanulásnak és a mesterséges intelligenciának (AI) , fél év elteltével legalább 1x újra kellett raknom az iPhone 7-em mert furcsaságokat művelt, na itt semmi gond.

Remélem tudtam segíteni a döntésben.

2018. máj. 21. 06:29
 8/11 anonim ***** válasza:

#7 hát nem tudom te mit csináltál az iphone 7-esen, de nekem 6s plusom van több mint 2 éve és semmi baja nincs, 1x sem kellett újra rakni.

Az iphone 2-3Gb rammal olyan gyors mint egy 6Gbos teló. Samsungot szerintem semmiképp se vegyél, az iphoneom előtt csak az volt és meg is szenvedtem vele amikor a csúcskategóriás telefon fél év után 70%ról lemerült, mert elromlott az aksija hétköznapi használat mellett.

Huaweit nem használtam még, de ha netán ilyen típusú telefont választana a kérdező, akkor ne valami sufni GSM bolt oldaláról rendelje meg ahol a legolcsóbb (ha rendelni szeretne, de ha i8 pluson gondolkozik nem valószínű hogy olcsóságra megy), mert nem gyári garanciát kap hozzá, hanem egy gagyi boltit. Ez igaz bármi más androidos készülékre is, viszont az iphonenál ilyen nincs, mert aktiválástól kezdve 1év világgarancia van rá amit hivatalos apple szervízben fel tud használni.

El kell dönteni hogy egy zártabb rendszer vagy egy nyitottabb rendszer lenne e a jobb.

2018. máj. 21. 09:17
 9/11 anonim ***** válasza:

Aha

[link]

2018. máj. 21. 09:50
 10/11 anonim ***** válasza:

#9 de azért azt tegyük hozzá, hogy nem sok értelme van egy androidos telefont egy ios rendszerűvel összehasonlítani, mert teljesen más a kettő. Egy átlag felhasználó számára szerintem ez az eltérés használat közben nem észrevehető.

Mindenkinek más tetszik, neked is, nekem is. Egy huawei is épp olyan jó választás lehet, mint az iphone, csak kedvezőbb árral. Ugyan ilyen jó választás lehet egy samsung, xiaomi, vagy pixel telefon is, kinek mi a nyerő. Én a samsungban elég sokat csalódtam, nem venném már újra, viszont a huaweit egyszer szívesen kipróbálnám.

2018. máj. 21. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!