Miért nem tudok letölteni böngészőt android 4. 0?
Van egy tabletem myaudió nem mai gyerek, sokáig le volt téve.
Android 4.04 van rajta.
Az anyukámnak akarom odaadni ő csak cikkeket olvasgat ilyesmi full egyszerű dolgokra használja.
Az alap böngésző az nagyon lassú, a chrome is. Ha az áruházban rámegyek a Firefoxra/Operára/Opera minire akkor azt írja ki h elment a wifi probáld még 1x. Fura, más programnál nem csinálja ezt csak ezeknél. Sok böngészőt kipróbáltam a Dolphint is az is lassú volt.
Ami " bevált " az az Opera beta böngészője. Na az nagyon gyors teljesen használható is lenne de félnap után pl. ha rámentem a könyvjelzők között az indexre akkor azt írta ki h nincs kapcsolat ezt még 1 oldalon eljátszotta és bárhogy akarok felmenni ezekre a weblapokra nem tudok a többit tudom használni. Sztem a böngésző szórakozik velem.
Mit lehet tenni ?
4.0ra milyen böngészőt ajánlotok amivel használható lenne ?
A válaszokat előre is köszönöm!
UC-sem jó...
Nem írja ki a telepítettek között a böngészőt valójában semmit nem ír ki csak azt a 6 aplikációt amit én szettem le
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!