Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményetek a Samsung...

Mi a véleményetek a Samsung S5230-as telefonól?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok a véleményetekre, minden érdekelne! Utána ovlastam a neten de nekem a ti véleményetek is számítana!

Akinek van, vagy akinek nincs írhattok bármit, mi az előnye, miben rossz, hátlap csere, milyen színűt vegyek, meg MINDEN! Persz az írjon akinek van ideje :D Bocsi de nagyon lelkes vagyok mert lesz a szülinapom és eldöntöttem h ezt a telefont szeretném de azért megkérdezlek titeket is :)

2010. jún. 14. 15:43
 1/6 anonim válasza:
Szia! Nekem ilyen van már több hónapja. Újdonság az érintőképernyő, de meg lehet unni. Nem igazán ez a lényeg de alapból egy játék sincs rajta. Kicsit lassú a szoftver, nem reagál túl gyorsan az érintésre, de még simán elviselhető lenne, ha a hívásfelvételnél nem várna 4-5mp-ig mire kapcsol. Tehát hívnak, felvesz gomb megnyomása, 4-5mp várás (közben nézed a képet mikor mehet :) ) és utána beszéd. De lehet ezt már javították az újabbaknál. Azonban a legidegesítőbb, hogy a billentyűzár magától felold, van hogy az oldalsó gomb megnyomására, van hogy a képernyőn amit beállítóttál karaktert hozza ki a nadrágommal való súrlódása. Sokszor találtam magam a neten :S . Tok mindenképpen érdemes. Minden más rendben van. Kamerája nem egy nagyszám, dehát nem fényképező, hanem telefon. Egyedi telefon, de főleg a nagyon sűűr bill. kioldás miatt nem ajánlom. Most is ez van, azért nem olyan vészes a helyzet , hogy lecseréljem.
2010. jún. 14. 15:51
 2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod :)
2010. jún. 14. 15:57
 3/6 anonim válasza:
nekem nincsen ilyen telefonom, igazából engem csak az zavar/zavarna, hogy minden második embernek ilyenje van. amúgy amit láttam belőle, meg nézegetem én is azt vettem észre hogy elég lassan reagál az érintésre. szerintem ha mindenképpen érintőképernyőset szeretnél, akkor másikat válasz. most ezek a fajták nagyon bejöttek, rengeteg ilyen van. :)
2010. jún. 14. 16:17
 4/6 A kérdező kommentje:

köszi,köszi!

és tudtok valmi olyat ami okos és szép is egyben??? persz érintő képernyős :)

2010. jún. 14. 16:51
 5/6 anonim válasza:
iphone :D habár ennek elég borsos ára van
2010. jún. 14. 17:09
 6/6 A kérdező kommentje:

hát alap h az a legjobb csak az ára kicsit sok :D

aztán 14 évesen beérem egy érintőképernyőssel :)

2010. jún. 15. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!