Egy utángyártott kijelzővel mennyire eszi jobban a telefon az akkumulátor energiáját?
Én meg azt olvastam, hogy napfogyatkozás lesz.
Egy dologban egyeznek: KACSA!
Nem tudom,azt sem tudom hány kijelző gyártó létezik mert egyszer valaki azt mondta nem kell annyira parázni az utángyártottól sem mert kb van 5 gyártó és azok csinálják a kijelzőket.Ugye nézegettem az ebayit meg ilyesmi oldalakat van sokféle kijelző több féle árban,nos azt sem tudom pl egy telefonszervizben gyárit raknak e bele vagy sem,de gondolom amit a legtöbb bolt árul itthon azok legtöbbje utángyártott kijelző csak különféle árakkal megszabva.Én a törött kijelzős samsungomba utángyártottat raktam,aztán találtam volna ugyan olyan áron bontott eredeti kijelzőt,de hogy mi a különbség köztük nem tudom eddig az utángyártottal is szép képe van.De majd holnap egy ismerősöm ugyan ilyen gyári cuccával össze hasonlítom.
Egyébként pl ezt a cikket olvastam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!