Milyen munkahelyi okostelefont vehetnék olcsón?
LG G3S-t vásároltam, de űberlassú a menüben való böngészés, továbbá a mikrofon nem kapcsol vissza, ha hívásvárakoztatásból fogadok hívást. Javítani nem viszem, nem garis már.
Elvárásaim lennének:
-sebesség (2 GB RAM nem lenne rossz)
-nagy tárhely (16 GB a legalja a hívás felvételei miatt + fotók)
-vállalható kamera (10-13 MP)
-maximum 5" kijelző
-minél olcsóbban megússzam
Van valami, ami ezeknek a pontoknak megfelel vajon és megfizethető?
Előre is köszönöm segítségeteket!
Megrendeled, két nap múlva hozza futár, utánvéttel fizetsz, számla, garjegy mellékelve. Én azt mondom, olcsó pénzért ez alá nem érdemes menni, és a 26 ezerhez képest egy jó készülék.
Kedves 10. válaszoló;
A Xiaomi 5a pont teljesíti alap elvárásaimat, zoligyereknek pedig köszönöm a konkrét weboldalt. :) Erősen elgondolkodom ennek a beszerzésén, annak ellenére, hogy ezt a formátlan, téglalap alakú lekerekíkett sarok dizájnt kapta, mint mindegyik eddig ajánlott darab.
Használtan gondolkodtam volna még az LG G4-ben, az is ilyesmi árfekvésű, de sajnos nagy a kijelző, nem fér el zsebben, ha szilikon tokot kap.
Xiaomi Redmi 4X
Vernee Thor
Vernee Thor E
Motorola Moto G5
Ezek mind kaphatók magyar oldalakon is egész normális áron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!