Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Ericsson X 10 mini vagy...

Z o l i kérdése:

Sony Ericsson X 10 mini vagy Samsung Galaxy Spica? (Egy egyszerű kérdés - de ha tehetitek ne szubjektív válaszokat adjatok. )

Figyelt kérdés

Hozzáértő válaszokban bízom, akik már kézbe vették és használták vagy egyiket vagy másikat, esetleg mindkettőt.

Számomra a legfontosabb alkalmazások a gps/térkép (nav n go alkalmazás fut valamelyiken?)fényképezőgép, funkcionális net (mail). féjszbuk és egyéb ökörségek nem izgatnak - ne innen közelítsük meg a kérdést.

Előre is köszönöm a hasznos válaszokat

2010. jún. 13. 19:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem Galaxy Spicam van. Van hozz GPS, ingyenes navigációs rendszer, wifi, illetve 3G. Automatikus szinkronizáló folyamatosan ellenőrzi az email-postafiókodat, naptáradat, email cimjegyzékedet. Használható a fényképezőgép, sajnos nincs hozzá vaki, amit hiányolok. Használattól függően 1-3 napig birja az akkumlátor.

Segédprogramokat ingyen lehet letölteni a Droid Marketről, azt hiszem jelenleg 16.000 db progi közül válogathatsz.

Stabil, elegáns telefon, bátran ajánlom.

2010. jún. 13. 20:02
 2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ
2010. jún. 13. 20:08
 3/4 anonim ***** válasza:
nincs hozzá vaku - bocs az elirásért. Ha van még kérdés Spicához tedd fel bátran!
2010. jún. 13. 20:12
 4/4 A kérdező kommentje:

Igazából azt már sikerült eldöntenem hogy androidos készüléket szeretnék venni - bár az office alkalmazás szükséges volna...

A két készülék egy árban van. az x10 mini-t nagyon dicsérik (szinte az összes tesztelős oldalon), de lehet az x 10 az oka, ami nem olyanra sikerült amilyenre akartál - ezért félő hogy a mini túl van lihegve. Nekem bejön a kis méret, de a használhatósága kétséges (pont a méretei miatt). Tehát ezt a minit vagy nagyon lehúzzák vagy nagyon dicsérik

A Samsungról sokkal kiegyensúlyozottabb véleményeket olvastam, nagyon nem húzták le, de nem is magasztalták (mint pl a minit)

Olyan rémhíreket is olvastam tesztelős oldalakon, hogy a GPS néha befagy rajta, sőt kilép, leáll, etc. A készülék gyorsaságát sem kifejezetten dicsérték.

Ha jól tudom Spicára 2.0/2.1-es android fut, míg a minin 1.6; 2.2 esetleg már van hozzá?

2010. jún. 13. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!