Valaki emlékszik erre a régi mobil tartozékra?
Figyelt kérdés
Még a 2000-es évek elején voltak nagyon elterjedve azok a kis, talán ledes, mobiltelefonra ragasztható világító, kör alakú "lámpák". Hogyha jól emlékszem, akkor világítottak, hogyha éppen hívásban volt a telefonod. Ezek nevére lennék kiváncsi. Annyira retro lenne látni egyet képen, de sehol sem találok róluk semmit.2018. máj. 1. 00:55
1/2 anonim válasza:
Én nem emlékszem ilyenre, C25-öm volt siemens nézd már meg, led :D ugyan már. Körülöttem mindenki alcatellel, nokiával feszült, nagy kemény, bunkó változatúak voltak.
c75-öt vettem úgy kb. 2005-ben, az meg már annyira szép volt, hogy nem kellett hozzá külön ledes tartozék.
2/2 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!