Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Huawei P20 Lite mennyire éri...

Huawei P20 Lite mennyire éri meg emagról? (120K)

Figyelt kérdés

Telefonvásárlás előtt állok, most egy Lenovo P90-em van, és nem tudok dönteni. Eddig a P20 Lite a legszimpatikusabb, meg az pont ki is jönne (13 éves vagyok, sikerült megcsinálnom egy motrot, ha elviszik 80-ért és a Lenovót eladom 35-ért, + még zsebpénzemből egy ötös, akkor meglesz, de nem ez a lényeg).

Szerintetek megéri?

2018. ápr. 30. 22:59
 1/9 anonim ***** válasza:
Én nemrég vettem, piszok jó telefon, remekül összerakva. Megérte, nagyon is.
2018. ápr. 30. 23:11
 2/9 A kérdező kommentje:

1.

Kamera milyen? A másik kérdésem az lenne, hogy mennyire vannak hozzá tartozékok? Csak mert ezzel a P90-el nagyon bebuktam ilyen téren. Nem fagy le?

2018. ápr. 30. 23:17
 3/9 anonim ***** válasza:

Vegyél az eustockról telefont. Lehet nagyon jó telefont kapni, most igaz kifogyott a Redmi 5 plus.

De biztos lesz és 56-ból meg tudod venni.

Felesleges annyi pénzt kiadni és mégazt se tudod hogy milyen.

2018. máj. 1. 06:40
 4/9 A kérdező kommentje:
A Redmi 5 milyen? Arról sem tudok semmit, ha meg már telefont veszek, akkor legalább 5 évre terveznék...
2018. máj. 1. 08:43
 5/9 anonim ***** válasza:

P20 lite. Alap tartozékok: gyorstöltő, headset. Kamerája nagyon jó, de tény, hogy egy rendes fényképezőgéppel egyik mobil sincs partiban, még a drágábbak sem. Egy telefonon minden kép szép, de meg kell nézni őket nagy képernyőn.

És azért a 2 év magyarországi garancia is jó.

2018. máj. 1. 21:51
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó, szerintem a P20 lite lesz:)
2018. máj. 1. 22:06
 7/9 anonim ***** válasza:
Ennyi évesen gondolom játszani is akarsz majd vele. A jobb játékok döcöghetnek a P20 lite-on. Inkább a Honor 9-et ajánlom, ami határozottan gyorsabb.
2018. máj. 2. 09:22
 8/9 A kérdező kommentje:
Csak pubg, meg hill climb, másra nem igazán használom :) Meg itt a gép, ha játszani akarok.
2018. máj. 2. 16:30
 9/9 A kérdező kommentje:
Most őszintén nem tudom. A P20 Lite jobban tetszik, de a Honor meg jobb teljesítményben... :/
2018. máj. 2. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!