Vissza lehet valami programmal állítani törölt fájlokat a telefonon?
Töröltem egy játékot a telefonomról, amivel már fél éve játszottam, azt hittem automatikusan menti a játékomat a játék, és mikor újratelepítettem, akkor vettem észre, hogy nincs meg a mentésem, és vissza se tudtam szerezni a supporton keresztül sem.
Tudtok olyan programot, vagy akármit, amivel vissza tudnám állítani a telefonomat egy megadott időpontra, vagy valahogy visszaszerezni a játék mentését?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Igen.
Undeleter.
Deleterestore.
Unfukered.
Restorefuking.
Allrestoreshitter.
Allfucked.
Deletepissed.
Meg van egy csomó még.
En egy telefonszamot tortoltem ki.
Mukodik az undelete?
Azt azért hozzátennémb hogy csak akkor lehet visszaállítani egy törölt file-tb ha még nem írtad felül az általa elfoglalt helyet. Ha feltelepíted a visszaállításra szolgáló appot, akkor ez jó eséllyel megtörténik. És minél több idő telik el a törlés óta, annál kisebb az esély a visszaállításra.
Szóval habár van módszer a törölt állományok visszaállítására, a te esetedben nem sok esélyt látok a sikerre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!