Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyiket vegyem a Nokia...

Melyiket vegyem a Nokia 5230-ast vagy a Samsung S5230-ast?

Figyelt kérdés

Nekem a samsung jobban tetszik ..vagyis jobb a mneüje meg ilyenek..de nem kinézetre szeretnék választani, hanem h mennyire bírja a teló.

Igazából ne mtudom melyik érné meg jobban és melyik alkalmasabb hosszú távra..Nemsokára itt a születés napom és fogalmam sincs melyiket válasszam a szüleim azt mondták h úgy probáljak meg választani h 2 év múlva ne keljen új telefont venni..

Lécci segítsetek köszii

2010. jún. 13. 13:44
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja és igaz h a Nokiához nem adnak USB kábelt?(vagyis h nincs a dobozbaa)
2010. jún. 13. 13:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem Samsung S5230-ám van tegnap óta,és eddig semmi bajom nem volt vele(isten ments,hogy legyen bajom vele).Jár hozzá füles(nekem tetszik ez is,jól működik).14-es a max,amire hangosíthatod(ez fülessel már nagyon hangos),a telefont magát pedig alapállapotban hangosíthatod vagy halkíthatod.A Nokiákkal nekem mindig rossz tapasztalatom volt,főleg ami a hangját illeti,na meg azt h. egyáltalán nem voltak strapabírók(de azért persze bírják,ha nem munkástelefonnak akarná vki használni).

A Samsung mellett azért döntöttem,mert barátságos telefon,rakhatsz rá zenéket a Pc Stúdió telepítése nélkül,úgy,hogy a telefont csatlakoztatod a géphez,és kiválasztod,hogy "Médiatár",és akkor előjön a gépen,hogy Open Device akármi,és arra rákattintassz,és ok:) és akkor a számítógépen kijelölsz egy file-t(bármit),és behúzod abba a mappába,amelyikbe beakarod rakni.:Đ

Ezzel csak azt akarom feléd sugalni,hogy könnyű kezelni,és jól szól rajt a zene,többféle módban is használhatod.

Fehér,fekete,pink,bordó színek közül választhatsz-a bordó nagyon szép,a többi sem csúnya.Nekem bordó van.:)

2010. jún. 13. 15:01
 3/7 A kérdező kommentje:
köszii =)
2010. jún. 13. 15:12
 4/7 anonim ***** válasza:

Én a Nokiát ajánlanám már csak az ingyenes navigáció miatt is , és sztem meg sokkal megbízhatóbb mint a samsung , többet tud.Az egyetlen hátránya h nincs benne wifi.

DE! Én azt ajánlanám hogy menj el mondjuk egy gsm üzletbe és vedd a kezedbe mind a 2-t , nézegesd meg hogy melyik tetszik jobban , melyiket könnyebb és kényelmesebb irányítani.

2010. jún. 13. 17:38
 5/7 A kérdező kommentje:
köszii..azt fogom csinálnii :D
2010. jún. 14. 07:28
 6/7 anonim ***** válasza:

A Nokia jobb :) És ez a típus a legolcsóbb okostelefon :D Igaz, hogy a fényképezője rosszabb, de azt üsse kő :D

na, most milyen vagyok-xD itt ajánlgatom a Nokiát, mikor én is eközött a 2 teló között vívódom, és inkább a Samsung felé hajlok-mert szebb, meg jobb a fényképezője xD

2010. jún. 22. 18:02
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem számodra alkalmasabb lenne a Samsung S5230, de amennyiben a jövőben jobban belemerülsz a mobiltelefonok világába és a lehetőségeket kiismered, rájössz, hogy a Nokia 5230 jobb. Rengeteg szempontot említhetnék, ezért inkább egy táblázatot linkelek.

Összehasonlítás (.doc fájl):

Direkt nem másoltam be, mert egy ilyen szintű összehasonlítás nem lenne átlátható.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. szept. 26. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!