Van aggodni valom?

Figyelt kérdés
Mivel telefonvasarlas elott allok kineztem magamnak a Samsung Galaxy A5-ot de miutan utananeztem es meglattam hogy 1.39-es erteku a SAR sugarzasa megdobbentem. Ez a telefon rendkivul jo keszulek de ez az adat eltantorit a megveteletol. Sok cikket olvasni hogy nem karos a SAR de masok azt irjak igen, es most nem tudom mi tevo legyek. Tenyleg Daganatot okozhat a telefon sugarzasa? Koszi elore a valaszokat.

2018. ápr. 25. 18:25
 1/6 A kérdező kommentje:
Pedig a regebbi Samsungoknak sokkal kevesebb volt a SAR ertekjuk :( es elegge aggodok hogy okoz-e egeszsegugyi problemakat, rovid, akar hosszutavon
2018. ápr. 25. 18:36
 2/6 anonim válasza:

A tudomany jelenlegi velemenye alapjan en nem izgatnam magam a dolgon kulonosebben. A kerdeses keszuleket az avulasbol kifolyolag nem fogod olyan hosszu ideig hasznalni, hogy gondot okozzon.

Reszletesebb valaszert pedig ezt olvasd el es donts a kutatasi eredmenyek ertelmezese alapjan:

[link]

2018. ápr. 25. 18:59
 3/6 anonim ***** válasza:

Lehet rajta aggódni, és nagyon valószínű, hogy van összefüggés.

Ugyanakkor - csak hogy megnyugtassalak - nem csak a mobiltelefon sugároz, hanem pl. a wifi router-ek is, a bluetooth eszközök, és ezekkel nagyon sokan rendesen körül vannak véve (én most itthon csak 11-et látok, ebből kettő a sajátom). Szóval vagy barlangba költözöl, vagy együtt élsz az „elektroszmoggal”.

2018. ápr. 25. 19:06
 4/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Meg annyit kerdeznek hogy ez a sugarzas a mobiloknal leginkabb telefonoalaskor aktiv? Tehat hogy netezesnel pl. kisebb a sugarzas? Mert en egy heten kb. 4 hivast inditok azok is max. 1 percesek.
2018. ápr. 25. 19:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Mivel netezéskor nem a fejed mellett van a telefon, így még - nagyságrendekkel - kisebb sugárzás éri a fejedet.
2018. ápr. 26. 06:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Üdv a '80-as években, kedves Kérdező.
2018. máj. 14. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!