Egy oldalon szól csak, mi lehet a gond?
Hello! Nyitott egy Pepco mellettünk nem rég, én meg ezt kihasználva azóta onnan veszek fülhallgatót. Eddig a 350 forintosokoat próbáltam, de miután a 7. is egy hét
alatt meghalt (a címben leírt hiba miatt), vettem egy 750 forintosat. Na ez két napig se bírta. Nem csináltam egyikkel sem mást minthogy beraktam a táskámba és buszon hallgattam róla zenét. Mindegyik vagy akkor krapált be amikor kivettem a táskámból és elindítottam volna a zenét vagy gyaloglás közben. Engem ez már nagyon zavar. Én teszek valamit rosszul, vagy a Pepco-nak ilyen rossz minőségű a terméke? Csak mert mindegyiknél ugyanaz a hiba lépett fel!
Jobb, ha a madzag szakad el, mintha letépné a füledet.
Különben arra nem is gondoltál, hogy te bánsz gyalázatosan az eszközeiddel?
Szerinted mit kapsz azért a 350 forintért, amennyiért egy jobb minőségű jackdugót sem adnak?
A használhatóak ennél magasabb árban kezdődnek. Ami tartós és jól is szól, az ismét egy magasabb kategória...
Ha olcsón akarod megúsznib akkor vegyék egy Philips SHE3595-öt 3-4000 forintért. Mértékadó hifi-oldalak szerint is olyan hangminőséget produkálb mint a többszörösébe kerülő márkás termékek (tanúsíthatom, hogy ez tényleg így van) és nálam már két éve működik.
Azért ennyi idő alatt az általad említett vackokra már kifizettem volna a vételárának többszörösét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!