Huawei P9 Lite Mini hiba a zene lejátszással?
3 hete vettem a fent említett telefont. A hiba a következő:
Ha zenét hallgatok és pl. megmozdul a fülhallgató, vagy hozzáérek a képernyő felső részéhez (még akkor is, ha csak megfogom a tokkal a telefont), elhallgat a zene. Ha újra elindítom, van rá példa, hogy a hangszóróján kezdi lejátszani a zenét, amit aztán nem lehet elhallgattatni.
Teljes hangerőn ordít rajta a zene és nem működnek a gombok a telefon oldalán (a hangerő és a lezáró billentyűk). Ha a képernyőn nagy nehezen le is tudom venni a hangerőt, magától visszahúzza maximumra és bömböl tovább.
Ilyenkor ha szerencsém van, kihúzom a fülest, visszadugom és legalább azon keresztül zenél tovább, de még egy ideig nem lehet leállítani, vagy levenni a hangerőt.
Ez most valami beállítás hibája lehet, vagy egyszerűen egy rossz darabot fogtam ki?
Nyilvános helyen már nem is merek zenét hallgatni, mert félek, hogy pl. a buszon rendez egy ilyen jelenetet ez a ...
Járt már így más is ezzel a típussal? Ha csak én vagyok ennyire béna hozzá? Van tapasztalatotok, hogyan kellene helyesen beállítanom?
Előre is köszönöm a segítséget!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!