Ilike mobilom önmagától kikapcsol. Mi a teendő, hogy ez megszűnjön?
Figyelt kérdés
Általában estétől reggelig valamikor történik ez. Az alaplapon fent vannak az ikonok, a háttérkép nélkül, csak fekete alapon. Nem reagálnak semmire, csak ha újraindítom, lehet használni. Kérek szépen tanácsot, mit tegyek ez ellen. Kb 2 hónapja tart ez.2018. ápr. 23. 08:25
1/7 anonim válasza:
A teendő: kidobni és venni egy normálisat. Még jobb, ha simán csak kidobod és mielőtt vennél egy másikat, kiderítenéd, hogy kerülnek ikonok az alaplapra.
3/7 anonim válasza:
Milyen tipus az, mert én 2 félét megnéztem de a 1/8 GB tárhely nagyon siralmas. Nem csoda ha nem működik.
Tényleg vedd ki a SIM-et belőle és dobd el .
4/7 anonim válasza:
09:20 Tesco value mobil, annyit is ér. Ha még garis, vissza kell vinni, ha már nem, ki kell dobni. Az alsókategóriás androidos mobilok hasznos élettartama amúgy is kb. 1 év.
5/7 A kérdező kommentje:
Látszik, mennyire otthon vagyok a témában!!! Nem az alaplapon maradnak az ikonok, hanem a képernyőn.Eszerint reménytelen a helyzet?
2018. ápr. 23. 12:21
6/7 anonim válasza:
Meg lehet próbálkozni a gyári beállítások visszaállításával, hátha az rendberakja, de alapvetően ezek a telefonok gyenge hardverrel, nem túl kiforrott szoftverrel indulnak, ezért nem is bírják sokáig. Szoftverfrissítés nem készül hozzá, terméktámogatás semmi. Olcsó húsnak híg a leve sajnos.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a reagálást! Ajándékba kaptam ezt a nyomorult mobilt, azért próbálkozom még vele.
2018. ápr. 23. 16:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!