Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek 30e körül?

Milyen telefont vegyek 30e körül?

Figyelt kérdés

Eddig Samsung Galaxy J3 (2016)-ot néztem ki, ez 33e.

Ajándékba lenne anyósomnak, aki nem ért hozzá, és kb csak telefonálásra kellene neki. Most Galaxy S3 minije van, de haldoklik. Xiaomi nem jöhet szóba.

Legfontosabb, hogy megbízható legyen, a gyorsaság/kamera másodlagos. Vajon jó választás a J3, vagy inkább keressek mást?

2018. ápr. 22. 10:01
 1/9 meszike91 ***** válasza:
100%

"kb csak telefonálásra kellene neki"

Akkor minek okostelefon?

"Xiaomi nem jöhet szóba"

Miért?

2018. ápr. 22. 10:05
 2/9 anonim ***** válasza:

1.5GB RAM az sajnos kevéske, a 8GB belső tárhely se valami sok, meg az akku sem valami izmos.

Inkább vegyél valami kevésbé ismert márkát (pl Elephone) vagy Huawei-t, mert a Samsung aranyáron mér mindent.

2GB RAM-tól kevesebbel nem szabad beérni, azon kívül egy 16GB tárhely ma már legalább kell.

2018. ápr. 22. 10:06
 3/9 A kérdező kommentje:

Mert okostelefon "kell" venni. Ne akard az okát, ez van :( nekem is ez volt az első gondolatom, hogy egy újfajta nokiát vennék, ami bírja 2 hétig, de nem lehet.

Xiaomi hasonló okok miatt, indok nélkül nem lehet.

2018. ápr. 22. 10:08
 4/9 A kérdező kommentje:
Elephone/Huawei mennyire stabil alsókategóriában?
2018. ápr. 22. 10:09
 5/9 anonim ***** válasza:

És miért nem jöhet szóba a Xiaomi?

A Redmi 5A-nál jobb telefont nem igen kapsz ennyiért.

A j3-nak 1.5 giga ramja van, a tárhelye 8 gigás, ez manapság már gyakorlatilag használhatatlan.

2018. ápr. 22. 10:11
 6/9 meszike91 ***** válasza:

Az elephone nálam a dzsunka kategória.

A xiaomi viszont teljesen jó. Nemsokára hivatalosan forgalmaznak meizu-t is, az eustock már listázza.

2018. ápr. 22. 10:18
 7/9 anonim ***** válasza:
59%
A 6-ossal érték egyet, ebben az árban Xiaomi vagy Meizu, a többi felejtős!
2018. ápr. 22. 10:55
 8/9 anonim ***** válasza:

" a többi felejtős".

Ez azért van mert nem ismeritek a többit.

AZ Oukitel K6 , K3 vagy az Ulefone power, a Vernee is van legalább annyira jó és minőségi telefon mint a Xiaomi.

2018. ápr. 22. 12:31
 9/9 anonim ***** válasza:
8# Rendben, elfogadom az érvelést, igazad van! Kicsit elhamarkodottan formáltam véleményt, viszont személyes tapasztalatokra alapoztam, amit írtam. Mondjuk annyiban kiegészíteném, hogy a Meizu-k közül az M5-öt messziről el kell kerülni! Most vettem egy ilyet második telefonnak és kritikán aluli az a készülék. Nem tudom az újabb Meizu-k milyenek, de nekem volt M3 Note-m is, na az egy szuper telefon volt! Ha olyanok az újabbak is (mármint az M5-nél újabbak), egyértelműen megéri venni egyet, nagyon jól fog vele járni a tulaja.
2018. ápr. 22. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!