Ha szervizbe adom a telefonom visszaállnak a gyári beállítások?
Figyelt kérdés
Tegnap használat közben egyszer csak elsötétült a telefonom. Nem lehetett bekapcsolni, nem reagált semmire. Gondoltam megvárom amíg lemerül, hisz alig volt pár százalékon de még most sem reagál a töltésre. Nézegettem itt gyakorin a hasonló problémákkal küzdők kérdéseit viszont nem használt semmi, így úgy döntöttem elviszem szervizbe de félek hogy eltűnnek a képek, az alkalmazások, jegyzetek stb. Ez megtörténhet?2018. ápr. 20. 20:36
1/4 anonim válasza:
El bizony. Arról nem olvastál sehol sem, hogy a fontos dolgokat telefonról, gépről menteni kell?
2/4 anonim válasza:
"félek hogy eltűnnek a képek, az alkalmazások, jegyzetek stb."
Nem kell félned. Akkor is odalesz ha félsz.
3/4 anonim válasza:
Ha memokarin van/volt képed,azt vedd ki,azon megmarad. Ha telon,esetleg meg kell próbálni rádugni gépre,fel e ismeri(láttam már ilyet,h kikapcsolt állapotban lehetett tallózni a telon lévő dolgokban..)..
4/4 anonim válasza:
"Nem mentettem adatokat a készülékről javítás előtt. Lehetséges utólag adatmentést végezni?
A készülékben tárolt adatok szervizeléskor elveszhetnek, ezekért felelősséget nem áll módunkban vállalni. Ha készüléke hibája engedi, javasoljuk, hogy a gyári adatkábellel vagy Bluetooth eszköz és szoftver segítségével mentsen le minden adatot készülékéről számítógépére, amit később a javított készülékre vissza tud tölteni. Szervizünkben nem végzünk adatmentést."
Az adataid biztonsága a te érdeked és felelősséged, senki mást nem izgat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!