Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi lesz akkor, ha Iphonon nem...

Mi lesz akkor, ha Iphonon nem frissítem a telefonon az újabb IOS rendszert?

Figyelt kérdés

Most lehet, hogy hülye kérdésnek tűnik, bocsánat ha hülye a kérdés, de nagyon nem értek az ilyenekhez! Iphone SE telefont szeretnék venni és arra gondolok hogy ha mondjuk a rendszert nem frissítem újabb IOS-ra akkor nem fog belassulni. Vagy frissíteni muszály? Köszönöm a hasznos, felvilágosító válaszokat!:)

17/L

2018. ápr. 16. 18:00
1 2
 11/12 anonim válasza:

Attól függ milyen iPhone eszközről van szó. 5 vagy annál régebbit nem érdemes vagy nem lehet. Azokat már csak régebbi verziókra tudod downgrade-elni windows, vagy Mac OS rendszeren. Ha 5S modellről vagy annál újjab telefonról van szó, azokat lehet frissíteni amig a gyártó (Apple Inc.) támogatja azokat. Az SE modellt jelenleg támogatják a legújjab IOS (Iphone OS, vagy Iphone Operating System) rendszerek/változatok. Bellasulást illetően az a helyzet, hogy az apple egy ideig lassította a régebbi iPhone eszközöket, a teljesítmény növelés érdekében és akkumulátor kímélés

miatt. Ez a sok pereskedés miatt megszűnt, de ha nem is szűnt volna meg, akkor egy akku. cserével meg lehetett volna oldani. Arra kell még figyelni, hogy az úgynevezett nyílt béta (Open Beta) rendszerekre sohase frissíts mivel azok ahogy a neve is sejteti, béta változatok, és tele vannak hibákkal. Jelenleg a legújjabb rendszer az IOS 11.3! Ez egy sajnos hibákkal teli rendszer, sok hiba van benne. Amikor újj készúléket vásárolsz, akkor a legújjabb rendszer van rajta, szóval ezzel nem kell foglalkozni. Ha esetleg nem szeretnél a frissítésekkel törődni, és zavar, hogy az iPhone, iPaded folyamatosan kéri hogy frissíts, és ezt még felugró ablakokban is kéregeti, a következőt kell tenned: beállítások > Általanos > Szoftverfrissítés > Frissítés törlése!

Ez rendszerenként eltérő lehet, és ha újjabb verzió jön, ugyanezt el kell játszani, ha nem akarjuk frissíteni az eszközt.

Ezeket a jelenlegi rendszer információk, rendszer támogatások, eddigi tapasztalataim szerint írtam. Amiket leírtam, azok közül pár dolog a jövőben val.szeg változni fog.

Val.szeg az iPhone SE modellt sem fogják örökké támogatni, de még sokáig. Ha további kérdéseid vannak, vagy nem értettél valamit, írj privátban.

2018. ápr. 19. 15:41
 12/12 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló! Köszönöm a több mint kielégítő választ, szerintem minden kérdésemre választ kaptam!:)

És utolsó előtti válaszolók! Ha nem lenne világos akkor el mondom, hogy ment a piros!;) Szerintem még így is jobb lesz az érettségim mint neked;) Kössz a semmit, f@fej!😆😉👉👎👎👎👎👎👎

2018. ápr. 19. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!