Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményetek a Samsung...

Mi a véleményetek a Samsung S5230-ról?

Figyelt kérdés
2010. jún. 12. 16:15
 1/5 anonim ***** válasza:

Én ma kaptam ilyet bordóba,és eddig semmi gondom nem volt vele(majd ezután lehet,hogy lesz).

A fényképek egész szépek,bár van mit javítani rajtuk.Lehet PC Studio nélkül is képeket,zenéket,játékokat felrakni a készülékre,csak ki kell jelölni azt,hogy a Médiatárhoz kapcsolódjon.Így nem kell telepíteni semmit.Meghát egyszerűbb is.

Nagyon elegáns telefon,nem vennék mást.Remélem mostanában nem is kell vennem mást.:P xD

2010. jún. 12. 16:51
 2/5 anonim ***** válasza:
92%
ez a kérdés ebben a formában az utóbbi időben kb 100X előfordult. Használd a keresőt, ha már arra képtelen vagy, hogy utánanézz a telefonnak a neten.
2010. jún. 12. 17:18
 3/5 Jovanny ***** válasza:
89%
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Naponta írd és mondd, legalább 5* előfordul ez a kérdés. Az első 30 alkalommal még készséges voltam, a párom is ilyen telót használ. De mostmár bojkottálom ezt a kérdést! Mint szerintem sokan mások. Ne legyél már lusta 1 oldalt visszalapozni!! >:(
2010. jún. 12. 18:29
 4/5 anonim ***** válasza:
56%
azt a kérdét mindennap 3-szor megismétlik, elegem van az s5230-as kérdésekből,és gondolom most le leszek hujjogva meg pontozva,dehát ez van kezd zavarni h minden második kérdés s5230-as és minden s5230-as kérdést 5-ször megismétlik...
2010. jún. 13. 00:26
 5/5 Hegedűs Viktor válasza:
Ha csaj vagy bőven jó, ha csávó felejtsd el. Egy teli memoria kártyától behal belassul tehát egy rakás xar. Én Iphone 3GS-t és Nokia N97-t használok és azok nagyon jók ;) Inkább olyat vegyél. Vagy ha samsungnál maradsz akkor Omnia I-II-t nézzél olykor az iphone helyett azt használom de nekem nagyon bejön :)
2010. jún. 21. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!