Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hibás egyenlegfeltöltés. Mit...

Hibás egyenlegfeltöltés. Mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés
Bankautomatáról akartam feltölteni az egyenlegem, de rossz számot írtam be. Ilyenkor nem lehet valami számot felhívni vagy írni valahova hogy visszakapjam a pénzem? Azt sajnos nem jegyeztem meg milyen számot töltöttem fel.
2010. jún. 12. 11:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
hogy lehet 2 * ugyanazt a számot véletlen beírni + a bizonylatot is kár volt otthagyni
2010. jún. 12. 12:27
 2/6 anonim ***** válasza:
Bankszámlakivonaton rajta kéne lennie hova töltöttes fel vagy az igazoló blokkon vagy akármi. Ha amúgy meg nem és ha a számot se tudod, akkor így jártál.
2010. jún. 12. 12:27
 3/6 A kérdező kommentje:
Úgy, hogy be voltam rúgva.
2010. jún. 12. 13:03
 4/6 anonim ***** válasza:
:DDDDD Ejj akk megsz0ptad rendesen, legközelebb előbb majd gondolkodsz :D Szereztél vkinek egy jó napot.
2010. jún. 12. 13:25
 5/6 anonim ***** válasza:
hö akkor ezért kaptam pénzt a mobilomra
2010. jún. 12. 14:31
 6/6 anonim ***** válasza:
érdekes berúgás az, ahol kétszer ugyanazt a téves számot írod be
2010. jún. 12. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!