Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A Tmobile felszámolt 4500Ft...

A Tmobile felszámolt 4500Ft díjcsomag módosítást, de nem is módosítottam. Miért csinálnak ilyet?

Figyelt kérdés
Egyébként online ha rámegyek arra a fülre, hogy díjcsomag módosítás, az nem kerül még pénzbe ugye? Módosításra nem került sor!!

2018. ápr. 9. 18:31
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Sajnos ilyen aljasul csábítják az ügyfeleket, mert nincs lóvéjuk mióta megvásárolta a tkom.

Nekem 1000-ft bánta hogy a posta egy napot késett a számlámmal, valamint valaki időnként lopja a mobiladataimat mert van hogy jóval előbb elfogy. Valamint régen volt hogy még letelte után is volt net csak lassabb. Most kikapcs és semmi. Hozzáteszem hogy havidíjas vagyok náluk sajnos 20 éve. :-(

Megyek a vodához.

2019. szept. 3. 05:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!