Szerintetek az S8 még maximum 1évig kap friss rendszert, vagy mivel nem különbözik az S9-től sokban, így tobább fogja megkapni?
Ez is egy okos kérdés.
Szerintem még a Samsung-nál sem tudják.
Most írsz egy levelet a Samsung-nak mi a helyzet szerintem visszaírnak hogy foggalmuk sincsen.
Ami jön.
De tényleg, senki sem tudja.
Ja amúgy ide is leírom nekem van egy s7-es, és vicc hogy december óta ígérik az android 8-at.
Már április van és semmi.
Ez úgy kapcsolódik a te kérdésedhez hogy ennyit róluk, lehet azt se tudják hol járnak.
Amúgy te simán a beállítások menüből frissítetted vagy más módon?
Szal sima android update, telefonról, vagy valami más módon?
Csak a beállításokból. Úgy voltam vele, hogy jó a Nougat, de ahhoz képest gyorsak voltak a T-mobile-osok és múlthéten adták ki. Csak pont nem szerettem volna gyári beállítást, mert volt 1 halom cuccom rajta, de írták, hogy főverziónál ajánlott, így mondom miért is ne..
Itt tudod csekkolni, hogy mi van rá:
eddig úgy néz ki, hogy még mindig Nougat. Viszont elvileg nyárig elhúzzák.
Amúgy én sokat vártam a frissítéstől, de semmi extra. 1-2 újdonság, de egyet sem használok. Talán 1 órával jobb az akkuidő. Még a Dexes digitális egér+billentyűzet funkciót sem kapta meg ami az S9-ben van, pedig nem nagy cucc..
Az évekig taró gyártói frissítés felejtős. Ehyrészt nem biztosb hogy van rá kapacitásuk, másrészt nem is érdekük...
Ha hosszabb ideig szeretnél friss rendszert, akkor mindenképpen a független ROM a megoldás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!