Rengeteg problémám adódott a Pannonnál 1 hónap alatt új előfizetőként. A családi csomagot nem mindenki veheti igénybe, csak erről elfelejtettek tájékoztatni. És nagyon sok mindenről. Hol tehetek panaszt?
Első vagyok.
Sajna pontosan értem, miről ír a kérdező, mert én is 10 éve vagyok Pannonos. Az hagyján, hogy állandóan jönnek azzal, hogy én hűséges vagyok, ezért ők jók lesznek hozzám (ezt is csak szóban, és olyan hangnemben, hogy egy darab sz@rnak érzem magam), de ráadásul rendszeresen alulinformálnak. Anno előfizetésről akartam átállni kártyás feltöltős rendszerre, és ott orrba-szájba szívattak. Kezdjük ott, hogy nem azokat a percdíjakat mutató szórólapot mutatta meg az ügyintéző, amit végül kaptam... És ugye nem én jártam jól, ezt mondanom sem kell. Önhatalmúlag áttesznek egy drágább csomagba, és neked belehazudják az arcodba, hogy ők nem csináltak ilyet. Közben az üzletvezető hátul (az ügyintéző mögött) támasztja a pultot és gúnyosan mosolyog.
Ráadásul az önhatalmú csomagváltás 3Xfordult elő, csak onnan vettem észre, hogy mintha hamarabb fogyott volna el a pénz a kártyámról...
Aztán a hűségemért felajánlottak egy egész jó készüléket harmadáron. mondanom sem kell, az apróbetűből végül kihámozódott, hogy mindössze 2ezer forintot engednek belőle, mert NEKEM csak annyi jár. A teló 40e körül van. Akkor miért hívtak be péntek reggel külön ezért a "kihagyhatatlan ajánlatért"? :)
Én ugyan nem értek a családi kedvezményhez, és nem olvastam végig egyik ezt boncolgató kommentet sem, mert belekavarodok, de tény, hogy igenis átb@sszák az embert, hülyének nézik, megalázzák, lekezelik, és minden egyéb...
Igazat adok a kérdezőnek abban, hogy menekül. Elhiszem, hogy vele is így bántak, mert mindenki így jár előbb-utóbb. Én csak azért nem szedem a lábam, mert még van vagy 3 hónap hűségem, esküszöm, kivárom, kapok-e valamit. Már csak röhögni járok a Pannon üzletekbe, másért nem érdemes.
Más mobilszolgáltatóhoz még soha nem tartoztam, nem tudom, ott mi van, de szétnézek, és váltok a nyár végén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!