Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan lehet samsung 5230...

Hogyan lehet samsung 5230 telóra játékot telepíteni?

Figyelt kérdés
(Feltöltöttem a memória kártyára a jar kiterjesztésű fájlokat de amikor el akarom indítani akkor kiírja, hogy ismeretlen fájlformátum)
2010. jún. 11. 21:11
 1/6 A kérdező kommentje:

Tényleg csak ilyen értelmi szinttel rendelkezel, vagy csak színészkedsz? Legyél szíves elkotródni erről a fórumról és máshol emberkedni! Az ilyenekből nem kér a világ! Szerbusz!

(lehet, hogy neked egy nokia xyz-d van ami 350.000 ft de azért mást nem kell lenézni!)

2010. jún. 11. 21:16
 2/6 anonim ***** válasza:

21:12 tényleg bunkó volt

de a Samsung-ot tényleg nem játékra találták ki, tudtad h 3-4 éve csak vmi speckó hackel lehetett samsungra játékokat tenni, ha már ilyen telód van ,akkor máskor nem veszel samsungot

egy samsung u600 tulaj

2010. jún. 11. 21:28
 3/6 anonim ***** válasza:

Jah,ez így van,ahogy a kérdező is írja.Most minek fikázod azt a telefont?Remélem van tapasztalatod,és nem csak a levegőbe írogatsz róla hülyeségeket!Akkor neked is bárki lesz_rozhatna bármidet,mert te is megteszed mással..miért nézed le a kérdezőt,ha nem is ismered,és nem is ártott neked semmit?VAN ÉRTELME A BUNKÓ VÁLASZOKNAK?Vagy csak irigy vagy,hogy neki van egy ilyen telefonja?Ch!

Na a másik meg az,hogy valaki tud és próbál kultúrált és hasznos válaszokat is adni.Én megpróbálok most csak kultúráltat adni,hasznost nem tudok,nem ilyen mobilom van,de majd REMÉLEM,hogy ilyen lesz.

Szóval:szerintem ne ilyen kiterjesztésű játékokat próbálj rátelepíteni,keress másik fájlformátumú játékot.Szerintem bőven találsz játékot a www.jamba.hu-n,de máshol is keress.

2010. jún. 11. 21:29
 4/6 anonim válasza:

Szia. Én is most fogok venni ilyen telefont és eléggé utánaolvastam. Te s Vodafone-os vagy? Mert én is az leszek és ezzel a telefonnal vannak ilyen gondok a Vodánál. Ugyanis dettó ezt írja ki. A Vodások olyan szoftvert tesznek rá,hogy a beépített java-s játékokon kívül mást nem ismer fel:S Ez a T-Mobilnál és a (mostmár) Telenornál nem így van,azokra simán rá tudják tenni.

Szóval.. találtam 1 lehetőséget a szoftvercserén kívül,mivel annál bukik a garancia... inkább linket adok,ahelyett hogy leírnám..

[link]

Én majd ami itt le va írva,azzal a módszerrel próbálom majd ezt kiküszöbölni vagy ha mágse megy így akkor nézelődjél a fórumon vagy van még 1 oldal,ahol ilyenekkel foglalkoznak illetve kkimondottan ezzel a telefonnal:

[link]

Remélem tudtam segíteni,majd írjál még,mert kíváncsi vagyok:)

Üdv

26/l

2010. jún. 11. 21:33
 5/6 anonim válasza:

21:12 Voltam

Igen nekem egy Iphone 3Gm van szal nem kell ilyen. Am meg pár osztálytársamnak ilyen van és szopnak vele szal csak azt tanácsolom NE VEDD MEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Inkább dobj rá még 20kt és vegyél vmi normális Nokiát v Sony Erricsont vagy netán egy Iphone 2Gt de ilyen szart ne

2010. jún. 12. 19:42
 6/6 anonim válasza:
:-D Nem olyan nehéz én nem vagyok nagy szaki és mégis tudok rá akár mennyit tenni :-p Nem muszáj cikizni mert egész jó telefon ahhoz képest hogy milyen árban van :-) (Szerintem)
2013. febr. 15. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!