Milyen fényképet készít a Samsung S5230-as?
Figyelt kérdés
képet is linkeljetek ha lehett..lehetőleg jó lenne ha ti magatok készítenétek és úgy..
mert van egy ismerősöm akinek elég szürkén fényképez..és nem olyan élénkek a színek..
Köszönöm előre is!
2010. jún. 11. 20:58
1/6 anonim válasza:
Szart. Nehogy ilyen telefont vegyél
2/6 anonim válasza:
hmmm...pedig ilyen telefonon gondolkodtam...de akkor lehet nem veszem meg :)
4/6 Jovanny válasza:
Fényképeztetek már egyáltalán ilyen telóval? Szerintem egy 20ezres telóhoz képest azért egész jó képeket csinál, ráadásul, nagyon sok effekt, és beállítási lehetőség van a fényképezőjében egy hasonló kategóriájú telefonhoz képest. Aki fényképezni akar, vegyen fényképezőt, aki telefonálni, és néha lekapni valami fontos dolgot, annak a telefont ajánlom. Például az s5230at.
5/6 anonim válasza:
Nekem tetszik. És utálom, hogy mindenki szidja ezt a telefont. Én azt kaptam ennyi pénzért, amit vártam. Akinek 100ezrei vannak, vegyen okostelefont. Ez nem arra való. :)
És egyébként 3.2 megapixeles kamerája van.. sokat ne várj tőle, arra ott a digitális, de nekem barátokat fényképezni, ilyesmi. ideális. :)
Szóval ha nem fotóművész vagy, szerintem neked is megfelel. :D Ja, és nézz körül, sok telefonban 2 megapixeles kamera van... :)
6/6 A kérdező kommentje:
köszii nektek :))
2010. jún. 12. 21:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!