Akksihiba? Vaku használatakor kikapcsol?
Telefonom sokszor lefagy,kilép a menüből,kikapcsol csak úgy.Vaku használatakor szintén kikapcsol.Ez lehet aksihiba?Vagy mire tippeltek?
Garanciás telefon aminek 2hét múlva lejár a garanciája.Azt mondták a szervízben,hogy aksihibája van amire nem terjed ki a garancia.Nem lehet hogy csak az időt húzzák?
Attól még beviszed és megnézeted.
Attól hogy közben lejár a garancia, nem kell megijedni. Sőt, ha cserélnek benne valamit, annak a javítására további garancia érvényes. Akkor is ha nem akarják, ez törvény.
"Kötelesek megnézni a telefont mégegyszer?"
A megnézés alatt mit értesz?
Amikor bevitted, megtekintés alapján ezt a diagnózist állapították meg?
Lett felvéve jegyzőkönyv a panaszodról?
Vagy csak így zajlott?
-Csókolom, szar a telóm.
-Mutasd, hmmm... szar az akku, arra nincs gari, húzzál haza.
-Oké, csókolom.
Ha nem így volt, hanem felvették javításra, kaptál róla papírt, akkor ugyanazzal visszamész hogy kipróbáltad egy jó akkuval és mégis fennáll a korábbi jelenség. Ezt is leíratod, ha másként nem megy akkor a panaszkönyvbe, mint a helyszínen el nem intézett problémát. A szó elszáll, a garancia is, ha hagyod magad. A garanciaidő hiába jár le, ha a probléma még a garanciaidő alatt keletkezett és te időben jelzed dokumentált módon.
Én fényképezőhöz vettem plusz 3 év garit. Ugyanígy romlott el 2 héttel a lejárat előtt. Azonnal email-t írtam és telefonáltam is. 3 nap múlva kaptam választ. Azt, hogy dobjam be egy szervizbe ami legközelebb esik hozzám, kérek árajánlatot és küldjem el nekik. Vagy javítás, vagy pénz visszaadás lesz. Javítás lett, a lóvét meg utalták 3 napon belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!