Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Akksi csere vagy van más...

Akksi csere vagy van más megoldás?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy ma levettem reggel töltőről a telefonom és 75%-on volt, holott 100-on kéne lennie.

És hát ma még töltögettem és lazán 95-ön kéne lennie, de 73-on volt.

Egy hozzá értőbb ismerősöm azt mondta az akksi 4 cellájából 1 megsérült, emiatt 25% elveszik...

Megprobálom szerintem a "kalibrálást", teljesen lemerítem, aztán bekapcsolom, megvárom hogy kikapcsoljon aztán újra töltöm maximumra, hátha jó lesz, ha nem akkor lehet új akksi lesz.

Szervízben semmi képp nem cseréltetném, mivel hosszú időre nemlenne telefonom, illetve itthon is megtudom cserélni, sőt ha minden jólmegy egy ismerősöm által használt akksit szerezhetek bele.

Tudtok még valami megoldást? Vernee thor-ról van szó

Amúgy sem egy üzemidőbajnok, de így 75%-osan mégroszabb.

2018. ápr. 2. 22:33
 1/7 Fantom83 ***** válasza:

Nekem Mizu 402-es van,az is hamar merül,naponta tölthetném,ha nem használnám a Battery Saver-t.

Próbáld ki,hát ha azzal jobban bírja.

2018. ápr. 2. 22:43
 2/7 anonim ***** válasza:

A kalibrálást kalibráló programmal csináld inkább.

Nekem is hülyéskedett egy frissítést követően, de a kalibrálás helyretette és már egy hónapja tünetmentes.

2018. ápr. 2. 23:10
 3/7 anonim ***** válasza:

#1 Amit írt az...

Az ilyen programok abszúrde feleslegesek.Állandóan futnak,nem hagyják "aludni" a telefont.Folyamatosan bezár minden alkalmazást,ami ahhoz vezet hogy egy alkalmazás elindításához sokkal jobban kell pörögni a processzornak és a RAM nak.

2018. ápr. 3. 15:36
 4/7 Fantom83 ***** válasza:

3/3-nak

Vagy a processzor,és a ram,vagy az akku.

"mindennek ára van,valamit valamiért"

2018. ápr. 3. 18:27
 5/7 anonim ***** válasza:
De mivel folyamatosan fut,jobban kell pörögni a procinak,ramnak ezáltal így többet is esznek ezek a komponensek.
2018. ápr. 3. 18:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Az ilye Battery "saver"ek még gyorsabban is merítik le a telefont.
2018. júl. 4. 16:31
 7/7 Fantom83 ***** válasza:

Érdekes! Mióta Saver-t használok nem naponta kell tölteni a telefonomat,hanem hetente...

De biztos igazad van!

2018. júl. 5. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!