Használtan érdemes telefont venni?
Figyelt kérdés
Már 1 hete gondolkodom rajta hogy lecserélem iphone 6 telefonomat egy Samsung Galaxy S8-ra. Nézegettem használtan mennyiért vannak szerintetek telefon árusnál érdemes venni vagy magánembertől is lehet? Tulajdonképpen mire figyeljek? Azon gondolkodtam hogy amint megvettem a telefont bevinném a Samsung szervízbe ahol lakok pont van egy a közelben és egy állapot felmérést bevizsgálast kérnék a telefonról. Csak jó lenne vétel előtt ami meg nem valami egyszerűen kivitelezhető. Mit gondoltok? Válaszaitokat előre is köszi2018. ápr. 2. 22:22
1/3 Fantom83 válasza:
Semmi képen sem ajánlom a használt telefont.
Vagy gyúrjál rá egy újra,vagy szerényebbet vegyél.
Ha minden áron használtat akarsz,csak közvetlen barátodtól,akiről tudod,h nem hanyag,és nem vandál,és nem előfizetéses a telefon...
2/3 Alex Fly válasza:
Semmi baj nincs a használt készülékekkel. Ha egy garanciális mobilt harmadáron megkapok, akkor miért utasítanám el? Amire oda kell fogyelni, hogy ki az eladó és természetesen írásban kell rögzíteni, milyen pénzvisszafizetési garanciával árulja.
3/3 anonim válasza:
"hogy amint megvettem a telefont bevinném a Samsung szervízbe ahol lakok pont van egy a közelben és egy állapot felmérést bevizsgálast kérnék a telefonról."
Úgy érted mielőtt megvennéd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!