Milyen telefont érdemes most venni 150. 000. - ft körül?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 2. 15:33
12/14 A kérdező kommentje:
na ugyan ezt a szöveget mondom én is azoknak akik 300ért vesznek telefont :D hogy az felesleges. de szerintem 150 reális egy jo telefonért manapság. 5 éves telefont cserélek le és ezzel sem tervezek rövidebb idöre
2018. ápr. 2. 20:48
13/14 anonim válasza:
Hát, ha ilyen hosszútávra tervezel mobilt, akkor a helyedben egy iPhone 7re ruháznék be. Android 3 évet nem bír, nem hogy 5-öt.
14/14 anonim válasza:
Android 2-3 év után érezhetően lassul/laggol egy drágább telefonon is. Így egy 50-80 k-s telefon jó ha ennyit kibír. Volt S3, S4, S5, S6-om a maga idejében, az említett időszakig jól üzemeltek, aztán mindig szoftveres mizériák jöttek elő. Lehet mondani a Touchwiz miatt voltak ilyenek, de mindegyiket több rommal kipróbáltam, aztán mindig kellett mókolni.
Régen a szabadabb rendszerért váltottam, de most már nem kellene droid. (Olyan mintha mindig egy sufniban barkácsolnék valamit, hogy jó/jobb legyen) Amúgy sok hasznos feature bekerült már ios-be. 3gs - 5 közötti időszakban azért nyomasztó volt elég sok szituációban számomra az ios...
150 környékén egy iPhone 7-et mondanék, esetleg plust, ha használt termék is játszik (1-2 hónapos mondjuk).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!