Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Apple SE telefonomon az Apple...

Apple SE telefonomon az Apple ID-vel sosem sikerül belépnem, most fenyegetnek, hogy blokkolni fogják?

Figyelt kérdés

Akárhányszor be akartam lépni, letölteni vmi, mndig kiírta, hogy biztonsági okok miatt a jelszavam zárolva lett. Megváltoztatom a jelszót és ugyanezt írja ki. Már vagy 20x változtattam jelszót 0 eredménnyel.

Most jön az e-mail, hogy bizonyos Apple-ID adatok hiányoznak v helytelenek, nyissam meg a mellékelt fájlt a fiókadatok ellenőrzéséhez. Ha 24 órán belül nem válszolok, a fiókom blokkolva lesz.

A mellékelt fájt hiába próbálom megnyitni nem lehet!!

Kezd kiakasztani, hova kéne betelefonálnom?

Ahol vettem, azon a helyen nem tudtak mit csinálni...

Facebookon a messengert emiatt nem tudom használni, mert sosem sikerült letöltenem az app-ot...

2018. ápr. 2. 08:08
 1/7 A kérdező kommentje:
a 20 alkalom nem egymás után történt, hanem napok, vagy hetek különbségével.
2018. ápr. 2. 08:09
 2/7 A kérdező kommentje:
ráadásul az e-mail szombat hajnal 2-kor jött
2018. ápr. 2. 08:18
 3/7 anonim ***** válasza:

Hát akkor, ha szombat hajnali 2-kor jött, akkor vasárnap hajnali 2-kor annak kampec volt.

De ilyet sem nagyon hallottam még, hogy blokkolják a fiókot.

2018. ápr. 2. 08:54
 4/7 A kérdező kommentje:
felhívtam az ügyfélszolgálatot, valszeg vmi infohalász kamu email volt
2018. ápr. 2. 09:51
 5/7 anonim ***** válasza:

"Már vagy 20x változtattam jelszót 0 eredménnyel."

Bizony nagyon nehéz a valódi ID jelszót véletlenszerűen eltalálni.

2018. ápr. 2. 10:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy valaki másnak az iphonjával próbálkozol? A nagy locsolkodás közben előfordulhat az ilyesmi.
2018. ápr. 2. 10:24
 7/7 A kérdező kommentje:

felhívtam az apple ügyfélszolgálatot és már minden okés.

:D ha lopott lenne, szerintem rájöttek volna.

2018. ápr. 2. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!