Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hány darab egy fajta telefon...

Hány darab egy fajta telefon szokott lenni a raktáron?

Figyelt kérdés

Szeretnék vetetni egy Samsung S5230-át a jövő héten.De félek,hogy pont az a telefon nem lesz,és anyámék rám sóznak egy más igénytelen telefont,amit hamar megunok,vagy hamar elromlik.4 éves a Sony Ericcson K300i-m,de azt elég hamar meguntam:a képminősége egyenesen csapnivaló,a hangfelvételek szintén nagyon rosszak,fülest meg USB csatlakozót nem is kaptam hozzá annak idején..és csak infra van rajt..az meg a mostani telefonokon nincs is(általában).

De félek,hogy nem lesz ilyen Samsung S5230 az egyik győri üzletben..és nemtom h. anyámékat rátudom-e beszélni,hogy több boltba is menjünk be csak azért,mert ilyet akarok..:S Mennyi az esélye h. így járok,hogy megint várni kell rá egy hetet?

A Sonymra is egy hetet kellett várnom,mert azt is kapkodták...:@

2010. jún. 11. 15:12
 1/2 anonim ***** válasza:
Ezt sajnos nem tudom hogy hány fajta szokott lenni egy telefonból. De biztos ami biztos menj el,s mondd meg hogy tegyenek egyet félre neked és ma vagy holnap(amikor mentek érte) mentek érte. Vagy beszéld meg anyudékkal hogy megveszed magadnak. Elvileg személyivel,alkcim karival megveheted. Vagy kellenek ők a telefonvételhez?
2010. jún. 11. 15:19
 2/2 anonim ***** válasza:
Nokia 5230-at is kérdezd meg ugyan ezt tudja mint a samsung
2010. jún. 11. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!