Egy új iphone 6s jó választás még?
Samsung Galaxy s6 edge-m van, harmadik éve nyúzom, szegény nem hiszem hogy sokáig bírja még. Mindenki az iphone-t javasolta eddig, de a 7-ben zavar hogy nincs jack csatlakozó, az újak meg nem a kis pályakezdő fizumhoz valók :D
Az elsődleges cél hogy legalább 1 évig stabilan jól működjön, ne akadozzon-haldokoljon (olyat most is tudok). Nyilván ha tovább bírja az sem baj, de nem reális hogy kifejezetten drágább telefont tudjak venni 1 éven belül.
Köszi mindenkinek!
Na figyelj én decemberben vettem egy sima 6-ot, 32 Gb-os, szerintem még az is jó vétel.
Lesz rá ios 12. a 6s-re meg biztos lesz mondjuk ios 13 is.
De amúgy jobb lenne persze a 6s, mert ott volt egy váltás, abban már 2 GB a ram.
A sima 6-ban csak 1 Gb.
Iphone 6s teljesen jó telefon, de hardverként a s6 sem rossz, sokkal jobb pl. a képernyője (1440 x 2560 amoled vs. 750 x 1334 ips, S6 vékonyabb, alíg hosszabb és szélesebb, de jóval nagyobb képernyő, könnyebb...) Egy aksicserét megérne. Én pl. 2 évesen azért szeretem a telefonokat, mert akkor már nem óvom minden karctól, mondván, hogy úgyis hamar lecserélem.
A Samsungok hardverként jobbak, az IOS-től jobbak csak az Iphone-ok.
Én helyedben maradnék a Samsungnál.Egy S7edge jobb választás,mint az Iphone 6s!Alapban sokkal több extrát kínál az S7,mint az Iphone 6s.Pl:
-Vezeték nélküli töltés.
-Szebb,nagyobb SuperAmoled kijelző.
-Jobb kamera.
-Ip 68 (teljesen víz és por álló).
-Allways on Display.
-Rengeteg testreszabhatóság.
-Jobb akku idő.
-Bővíthető memória.
-Nincs szoftveres lassítás.
Az Iphone 6s-ről gyakorlatilag semmi extrát nem tudok mondani,de majd erre az Iphone tulajok válaszolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!