Media marktban vett Samsung galaxy a5 2017 telefonhoz tartozó töltőre érvényes a garancia?
Épp most romlott el. Otthon vannak a telefon papírjai.
Semmilyen konnektorban nem működik. Laptop USB-be dugva teljesítményimpulzust jelez a laptop.
Reggel még tökéletesen működött.
Ha van rá garancia, adnak a csere idejére cseretöltőt?
A Samsung nem szart gyárt, csak én vagyok ilyen szerencsés, vagy másnak is rakoncátlankodnak a samsung töltők?
Csak egy igen nem is elég, és legyetek szívesek minél előbb valaszolni, mert akkor még veszek hazafele újat ha nincs garancia.
1 hónapja van meg a telefon.
A legtöbb akkura és töltőre 1/2 évet vállalnak csak, de volt olyan is, hogy minden tartozékra 1 éves jótállás volt. a garancia-papíron le kell lennie írva, hogy mennyi garanciát adtak az egyes részegységekre (telefon töltő+kábel akku.)
Amennyibe a papíron annyi van, hogy a telefonra 1 év a jótállás, akkor az a töltőre és az akkura is vonatkozik. Ha külön jelzik, akkor a jelzett idő az érvényes....
Tudok olvasni papírt, azért itt tettem fel a kérdést mert a papír otthon van, én pedig nem. HA nincs rá garancia akkor már veszek is hazafelé egy töltőt, ha viszont van akkor nem.
Nincs más type c kábel amit ki tudnék próbálni.
Szerintem is van rá garancia,csak előfordul hogy tartozékokra nem adnak.
Samsung oldalán a telefonról írnak garanciát, külön nem térnek ki a tartozékokra.
Media markt oldalán ugyanez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!