Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Xiaomi Redmi vélemények?

Xiaomi Redmi vélemények?

Figyelt kérdés
Én nem tartom praktikusnak a hátlapon lévő ujjlenyomat olvasót és a megcserélt vissza és alkalmazásváltó gombokat.
2018. márc. 28. 01:35
 1/6 A kérdező kommentje:

Kérdés, hogy lehet-e frissíteni az android rendszerét a későbbiekben, vagy sem?

Ha tegyük fel, a megvásárolt készüléken android 6.0 fut, akkor frissíthető-e 7-esre?

2018. márc. 28. 02:59
 2/6 anonim válasza:
100%
Redmi note 4-em van. 4 gb ram, 64 gb rom. Mindezt 63 ezer ft-ért. Ujjlenyomatolvasóval.. És igen lehet frissíteni az androidot rajta, enyémen már nougat fut. Ennyi pénzért ilyen telót nem kapsz más gyártóktól.
2018. márc. 28. 04:51
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én pedig praktikusnak találom a hátlapon lévő ujjlenyomat olvasót. Nagyon könnyű hozzászokni és ösztönösen amúgy is odateszed az ujjad ha megemeled.

Előlapi max akkor jobb, ha a telefon az asztalon van és úgy akarod feloldani.

De ezt is picit megemeled és megvan.

Cserébe mivel hátul van ezért minden pozícióban kényelmesebb is feloldani.

Megcserélt vissza és alkalmazásváltó.... 1 óra alatt hozzászoksz.

2018. márc. 28. 06:05
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Illetve frissíthető is.

Közel S7 Iphone 6-7 teljesítményeket kapsz negyed annyi pénzért.

2018. márc. 28. 06:06
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi, nagyon fontolgatom a vásárlását.

Én a 3/32-es verziót szeretném, nekem ez is elég.

2018. márc. 28. 15:49
 6/6 Alex Fly ***** válasza:
63%

Az ujjlenyomatszenzor pontosan ott van, ahová normál esetben az ember mutatóujja kerül. Szerintem az a leglogikusabb helye.

A megcserélt gombok pedig tulajdonképen nincsenek felcserélve. A KitKatig ez az elrendezés volt a szabvány, a Lollipop vezette be a ma elterjedt elrendezést.

De szoftveres gomboknál ennek amúgy sincs túl sok jelentősége; általában a menüben testreszabható a megjelenése -ha nem, akkor egy app segítségével ez könnyen orvosolható...

2018. márc. 29. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!