Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményetek a Samsund...

Mi a véleményetek a Samsund Diváról?

Figyelt kérdés

Most akarok telefont venni és nemtom h melyik jobb:

Corby, vagy Diva?

2010. jún. 10. 21:57
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
szar mindkettő, a minőség az iphone-nál kezdődik, ha nem hiszed győződj meg róla
2010. jún. 10. 22:04
 2/5 anonim ***** válasza:
40%

hihetetlen, hogy egy nap 3X megkérdezik... ki kellene írni a főoldalra, mi a véleményünk a diváról..

használd a keresőt, ha annyi eszed nincs, hogy kipróbáld egy boltban...

2010. jún. 10. 22:36
 3/5 anonim válasza:
100%

Mért kell ekkora parasztnak lenned??? Nem a boltban hallható reklámszövegre kíváncsi, hanem szeretné tudni hogy valóban milyen. Ha zavar a kérdés ne klikkelj rá!!!!

Nekem Dívám van, szerintem nagyon jó és ne hidd el a rosszindulatú pletykákat h rossz. Nagyon sok mindent tud. Jó a fényképezője, mármint szép képeket csinál és képszerkesztő is van benne. Meg egy csomó a nők számára fontos funkció. Szerintem nagyon megéri az árát nem úgy mint az iphone, nekem bárki bármit mondd nem hiszem el h egy telefon megér 150ezret. Remélem segítettem

2010. jún. 10. 23:15
 4/5 anonim ***** válasza:

Corby van barátnőmnek is.Én kipróbáltam(10 percig volt nálam) először kicsit furcsa az érintőképernyő..aztán persze viszonylag hamar meglehet szokni.Szép képeket csinál(barátnőmnek van rengeteg képe,és mind jó mínőségű).Viszont a Divát nem ismerem.A Diváról nem hallottam olyan sokat...

Amúgy én vagy Corbyt vagy pedig Samsung S5230-át akarok:) de szerintem az utóbbi lesz...v. nemtom..ami a raktáron megtalálható lesz.

2010. jún. 11. 15:05
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi a sok segítséget:)

Amúgy meg igen nem a hülye parasztokra vok kíváncsi... ennyyiiiii (*):P

2010. jún. 11. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!