Újabb ár nélküli versenyző.
Iphone X, 256 Gb-os.
mennyi most? 450.000? Na olyat.
Amúgy mennyid lenne rá?
Írd le, hogy milyen árkategóriában szeretnél választani!
Mik a fontos tulajdonságok egy telefonban neked?
250.000?
Állat.
Amúgy akkor Iphone 8 szerintem.
Vagy Samsung S8 vagy S9.
250.000? Annyiért Suzuki Swiftet veszek, te meg telefonra akarod költeni, 15 évesen?
Samsung Galaxy S9
S.G S8+
Huawei Mate 10 Pro Dual
Sony Xperia XZ Premium
Sony Xperia XA2
Bár 15 évesen szerintem egy középkategóriás telefon is full jó, de tessék, itt van: mindegyik 100.000 fölött kezdődik.
9# 2 éve én 18 évesen 200 ezer forintos telefonnal jártam a zsebemben, míg anyukám egy kb 6 ezer forintos régi nyomóbillentyűssel.
Nem anyagi probléma miatt tette ezt, csak szimplán neki csak a hívás funkció kellet.
A mai fiatalok kihasználják azokat a funkciókat, amik neked feleslegesnek tűnnek. Lehet, hogy egy 90 ezer forintos telefonnal is lehet "mindent csinálni", de közel sem olyan jól mint egy 3x annyibe kerülő csúcsmodellel.
Programozóknak tanulóként is megtudnám oldani minden feladatomat és saját projectemet egy 120 ezer forintos laptopon, de nekem egy 300 ezer forintos van. Szimplán mert kihasználom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!