Vírusos micro SD kártya javítása?
A vírusok a gépeiden vannak, futtass egy teljes vizsgálatot ezzel a programmal, az összes gépeden:
Ezt is próbáltam már,de köszönöm.
Picit fura hogy minden gépen rajta van ez a vírus,még a telefonokon is,azért gondoltam hogy talán a kártya hibás. Illetve újratelepítettem a laptopot,formázva minden partíciót,mégis megvan a gond ugyan úgy. (Bár lehet hogy a telefon vírusos és akkor mikor belerakom az olvasóból a kártyát,akkor fertőzi meg)
Csak telefonnal nem tudom mit kezdhetnék,gyári visszaállítás gondolom nem segítene.
Illetve a régi 4 gigás kártyámnak semmi baja,ami miatt még furcsább az egész..
Ez megvolt?windows cmd-vel kell->
Most kipróbáltam hogy másolás után nem szedtem le gépről egyből és ha várok 5 percet akkor már ott se jó.
2 féle csatlakoztatás van telefonon,médiaeszközként (akkor a belső tárolót is mutatja) és USB eszközként (akkor csak a kártyát) ha USB eszközként csatlakoztatom akkor jelentkezik ez a probléma,ha médiaeszközként akkor eleve rosszul másolja át a képeket,a felső fele megvan,az alsó csak zöld vagy lila csíkos
Francokat vírus. Megdöglött a kártyád.
Ha vírus lenne, akkor az a többi kártyán is ugyanezt produkálná, de mint írtad, a másik tökéletes. Gondolom ugyanazon PC-n és telefonon is. Ergo nem ezekkel van a gond. Tehát csak a kártyád marad hibaforrásként. Addog vidd vissza, amíg garanciában kicserélik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!