Sirangel kérdése:
Iphone 5s-nély van olyan gomb kombináció amivel ujra lehet telepíteni?
Figyelt kérdés
Nem fogadja el az iCloud a jelszavamat és igy anélkül nem lehet újra rakni...2018. márc. 22. 14:21
2/10 anonim válasza:
Nem is fogod tudni használni soha többet, ha nem tudod az iCloud fiókód adatait
3/10 A kérdező kommentje:
Sajnos Régen használtam és a Kodot nem tudom már... mindent kiprobáltam mi lehet az email-emre is küldtek értesitést hogy a kod vissza állitása rá lépek és semmit sem hoz be
2018. márc. 22. 14:36
4/10 A kérdező kommentje:
nem lopott!
2018. márc. 22. 14:36
5/10 anonim válasza:
Amennyiben a tiéd a telefon, akkor pc-ről belépsz az icloudba, és az eszközödet kitörlöd onnan. Utána az eszközt újra be lehet léptetni, csatolni.
Vagy belépsz pc-ről, és megváltoztatod a jelszót. Majd belépsz a telefonoddal.
Amennyiben a jelszót nem tudod, akkor felejtsd el a telefonodat. Ilyenkor ne sértődj meg, ha -sok tapasztalat miatt- jogosan gondoljuk azt, hogy a telefon nem a tiéd. Rengetegszer kérdezik meg ugyanezt naponta. Amennyiben nem a tiéd, akkor jobb, ha visszaadod a tulajdonosának, vagy kidobod. Használni nem lehet.
6/10 anonim válasza:
7/10 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm és meg probálom meg csinálni
2018. márc. 22. 14:49
8/10 A kérdező kommentje:
na sikerült!
2018. márc. 22. 15:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!