Egy ADATA 20000mAh Power Bankkal mit lehet tölteni okostelefonon kívül? Tervezek venni egy ilyet, de vajon pl. egy okosórát lehet vele tölteni vagy csak telefont?
Barmit amit ra tudsz dugni:D ugytudom vannak olyan kabelek amivel Xbox kontrollert is tudsz..
Viszont ha ilyen olcso kinai (tudom,hogy kb minden kinai,de itt a legalja kinaira gondolok:D) akkor inkabb meg se vedd..
En 54.000mAh-ost vettem 1x se tudta feltolteni a telefonom.
Egy szoval sem mondtam,hogy rossz lenne,irtam utana,hogy azt a markat nemismerem.
Egyebkent ha meg csak most tervezel venni akkor honnan tudod ,hogy jo?
Gondolom az Adata P20000D-re gondolsz. Már egy éve használom és csak jót tudok mondani róla. Ami ezt a power bankot megveri az az Adata P20100 és a Blitzwolf powerbankok :D
A kérdésedre igen, mindent tudsz tölteni róla, olyan mint egy konnektorba dugott hálózati adapter.. 5Volt 1-2 amper tehát tudsz róla tölteni Telefont, bluetooth hangszórót, okosórát, mp3 lejátszót, másik powerbankot, gps navit, bluetooth fülest, elektromos cigit, hurkát, kolbászt stb. :D szóval mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!