Miért nem jó az előlapi kamerám?
ha belépek a kamerába azt irja ki h:nem lehet csatlakozni a kamerához,győződjön meg arról h bezárta a kamerát v zseplámpát használó egyéb alkalmazáázokat"
ilyenkor ujra szoktam inditani és akk lehet vele fényképezni de csak a hátlapi kamerával.Ha rámegyek a kamera megfordításra akk elsötétüla kép és megint kiirja h:nem lehet csatlakozni a kamerához,győződjön meg arról h bezárta a kamerát v zseplámpát használó egyéb alkalmazáázokat"
Mi okozza ezt és h tudnám esetleg megjavítani?
am doogee x3 telefonom van és csináltam mar egy párszor hard reset-et de semmi változás.
Ez az oka: doogee x3
Vannak jó kínai telefonok, de te sajnos a bóvliba nyúltál bele. Ha van rajta garancia, vidd vissza.
Lehetséges, hogy fizikálisan nincs baja a kamerának, csupán a lapkáról csúszott ki a kábele /csatlakozója. Egy telefonos pár perc alatt megnézi. Nekem doogee x5-öm volt, sokat volt használva, minden rendesen működött rajta. Azon az előlapi és hátlapi kamera egy csatlakozáson osztozott, az x3 felépítését nem ismerem.
Itt tudsz gyors árkalkulációt kérni, egy esetleges javításhoz:
Egy másik kamera appal is kipróbáltad már?
Pld ezzel: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!