Sasa69 kérdése:
Üdv! GSM boltban vettem egy SamsungA5 (2016) mobilt. Gondoltam felmegyek a netre a telón, nem engedélyezi. Gondolom az előző tulaj vagy az eladó nem törölte az előzményeket, vagy bejelentkezve hagyta. Hogyan tudnám megszüntetni és bejelentkezni?
Figyelt kérdés
2018. márc. 20. 12:03
1/12 anonim válasza:
Ellenőrizd, hogy van-e bejelentkeztetett fiók (Beállítások/fiókok)
Ha igen, akkor törölni kell, d elehet, hogy ehhez fog kérni jelszót is, illetve EZUTÁN egy gyári visszaállítást
Bár kétlem, hogy egy megbízható GSM boltban árult telefonon ez nem történt volna meg.
Én valószínűbbnek tartom, hogy nincs beállítva a telefonon az internet rendesen.....
2/12 A kérdező kommentje:
A helyzet az , hogy nem szoktam mobilról netezni . A boltban kipróbáltam a térerőt , onnan felhívtam a barátnőmet , ellenőriztem a kamerát és a töltést . Kb. egy hét múlva itthon megpróbáltam belépni wifim segítségével a netre , utána a fiókomba azt írja : nem megfelelő jelszó vagy felhasználónév .
2018. márc. 20. 12:51
3/12 A kérdező kommentje:
Ritkán netezek telóról , de eddig más készülékkel mindig tökéletesen megy minden .
2018. márc. 20. 12:52
4/12 A kérdező kommentje:
Ha jelszót kér az előző fiók , akkor hogyan törölhetem azt ?
2018. márc. 20. 12:54
5/12 anonim válasza:
Sehogy, azt csak az elöző tulaj tudja
6/12 anonim válasza:
De van rajta most idegen fiók megnézted?
7/12 anonim válasza:
Ne a fiókot töröld.
VISSZAÁLLÍTÁS
8/12 A kérdező kommentje:
a visszaállítás = hard reset ?
2018. márc. 20. 15:36
9/12 A kérdező kommentje:
vagy a telefon opciói közül válasszam ki a gyári visszaállítást ?
2018. márc. 20. 15:37
10/12 anonim válasza:
Ha van beállítva rajta fiók, és gyári visszát/hard resetet csinálsz, akkor el fogsz akadni, amikor kéri a korábban beléptetett fiók jelszavát.......
Szóval először mindenképp nézd meg, hogy van-e beállítva rajta fiók
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!