Icloud záras telefonon mit kell kicserélni az alaplapon hogy müködjön?
Igen egyébként az Ebay-en láttam eladó alaplapokat amik icloud zárasak
Nyilván megláttam benne az üzletet ez nem titok.
Először arra gondoltam hogy lehet venni hozzá sima nyáklapot és arra ráforrasztgatni az alkatrészeket aztán beláttam hogy ez szinte lehetetlen, láttam hogy a használható, de Icloud záras alaplapok a legolcsóbbak, ezért gondoltam hogy ki kéne cserélni pár alkatrészt és lehetne is használni.
A kérdésem továbbra is az lenne hogy mit kell rajta kicserélni? pl.: memoriachip, vagy processzor? vagy mi?
Sajnos nem ilyen egyszerű.
Ahhoz, hogy a telefont újként ismerje fel az icloud, ahhoz nem elég egy-két alkatrészt kicserélni. A hardverben mentett azonosítók (mert több alapján ellenőriz) otthoni barkácsolással nem átírhatóak. Azért árulják olcsón azokat , mert ők sem tudnak vele mit kezdeni. A legtöbbje kétes helyről származik, ha megveszed és használatba akarod venni, akkor téged is meggyanúsíthatnak orgazdasággal, vagy lopással....
Olyan méretűek az smd alkatrészek, hogy ha házi barkács- módszerekkel akarsz cserélni (vékony páka, hőlégfúvó....),akkor vagy a vékony fóliavezetéket is elpárologtatod, vagy lefújod az összes környező alkatrészt a lapkáról.
Sajnos nem megoldható házilag a javításuk, módosításuk. Plusz az azonosítókat tartalmazó alkatrészeket sem tudod olyan egyszerűen beszerezni és nem is olcsóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!