Mi a véleményetek a Vernee telefonokról?
Leginkább személyes tapasztalat érdekelne. Hétköznapi használat mellett hogy üzemelt?
Kamera, üzemidő?
Köszönöm a válaszokat!
nekem mondjuk nem volt ilyen sajnos/szerencsére.
Egy kollégámmal azon röhögtünk, hogy kb. van 1000 kínai telefon márka, komolyan mondom zoknimárka nincs ennyi a világon.
Amúgy nekem van minden, apple, Samsung, volt Lenovo.
De ha olcsóbb telefont akarsz, mert nem akarsz apple-t, vagy azért mert a genyó Samsung is már apple árban van, akkor legjobb választás a Xiaomi, bárki bármit mond.
És egyébként ahhoz képest a huawei is drága!
Egy redmi Note 5a 16 GB-os olyan 40.000 körül van, 70.000-ért már 64 GB-os Xiaomi-t kapsz.
Nekem Vernee Thor (sima)-m van/volt.
Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy frissítettem az Androidot kb. 1 hónapja. Azóta a telefon alapjáraton is meleg, töltés közben forró, játék közben pedig elmehetne vízforralónak is. Csoda hogy égési sérüléseim nem lesznek tőle. Az aksi meg kb. 1 óra alatt csutkára merül. A 3 giga ramjából 2-t a Nougat-os rendszer eszi meg, így minden lefagy, és néha egyszerűen újraindul. Egészen addig amíg nem frissítettem tökéletesen működött. Bár már nem volt olyan gyors mint vadiújan, de jelentős lassulást, vagy üzemidő változást nem vettem rajta észre.
Szerintem az olcsóbb árkategóriában elhelyezkedő telefonjaik nagyon megérősek, lásd pl; a 6200mAh-s akkuval rendelkező Thor Plus-t. A drágább telefonjaik viszont kevésbé érik meg a gyenge anyaghasználat miatt. Itt nem csak a borítására gondolok, hanem a hangszoró, kamera, gps stb. minőségére is.
thor e készüléket használok már vagy fél éve,semmilyen problémám nem akadt vele eddig.
a kamera nem nagy szám,nyilván profi fotózáshoz nem való.az 1 napot kibír az aksi ha nem játszol reggeltől estig..a hangszóró a régi sokol-rádiók színvolanán van,a fényerő is lehetne nagyobb.pozitívum a 4g(bár csak b20-at tud,)ujjlenyomat olvasó,gyorstöltő.ja és állítólag nincs gyári vírus ennek a gíártónak a készülékein. [link]
megjegyzem hogy a legtöbb telóról van teszt a youetubeon,itt meg lehet nézni hogy mit tudnak játékok alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!