Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung galaxy s7 vagy huawei...

Samsung galaxy s7 vagy huawei p10?

Figyelt kérdés

Melyiket vennétek meg a helyemben?

Valaki a huawei kamerájáról tud valamit mondani nekem? A samsung minden igényemet úgymond kielégíteni, viszont az a mű torzítás az elől lapi kamerájában, meg a sok retus engem nagyon zavar. Valamelyiknap kipróbáltam és az orrom kb. 5 méretbem váltakozott míg egy képet lőttem. Ezt nem értem miert van..

Olyasmit szeretnék ami a valóságot adja. És hogy a képek sem túl szaturáltak legyenek.

Az aksija, ha egy napig kibírja az nekem tökéletes, olyan nagyon sokat nem nyomkodom.

Amire használnám az pedig elsősorban, hogy tananyagokat töltsek le,nyissak meg + tájfotózás..:)

Szeretném több évre venni. 3-4 év.:)

2018. márc. 17. 09:57
 1/5 A kérdező kommentje:

A huaweiről tudnátok írni nekem kicsit? Mert arról nem sokat tudok, sose volt még huaweiem, de szimpatikusnak tűnik.

A kamerája milyen? Esetleg a samsunghoz viszonyítva?

2018. márc. 17. 09:58
 2/5 anonim ***** válasza:

Jó a hauwei szerintem, azokat én is nézegettem, mondjuk amit én néztem az a mate 10 lite.

De amúgy lehet az s7-et venném, nekem van egy s7 edge, csak ajánlani tudom, csak annyi hogy az android 8-at december óta ígérik, azóta semmi, vicces.

Na szóval az s7-es:

Kijelző quad hd, tökéletes, aksi is jó, 32 GB rom elég, ram az 4 GB, kijelző is nagy, mint írtam csak ajánalni tudom az s7-et. Ja és stabil, nem fagy le, stb.

2018. márc. 17. 10:18
 3/5 anonim ***** válasza:

Huawei-nek két kamera ide,két kamera oda az S7 kevesebb fénynél láthatóan szebb képet csinál.

(Tapasztalat).A retusálást meg egyszerűen ki kell kapcsolni :) Szerintem jobb választás az S7.

2018. márc. 17. 13:16
 4/5 A kérdező kommentje:

Úgytudom az s7-nál nem lehet kikapcsolni, ha valaki tudja hogyan kell, az ha leírja megköszönöm nagyon.

Köszönöm a válaszokat is :) s7 lesz szerintem

2018. márc. 19. 18:45
 5/5 anonim ***** válasza:
De az egy röhej mondjuk az s7-emnél hogy december óta ígérik az Android 8-at.
2018. márc. 19. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!