A telefonom "megkérdezte", hogy túllépem az egészségre nem káros hangerőt, biztos folytatom-e a hangosítást, mire én folytattam. Azóta nem írja ki, de miért, és hogy lehet visszaállítani?
Kapcsold ki-be a telefont, és újra meg fogja kérdezni
(Bekapcsolásonként egyszer kérdez ha engeded neki)
Nem pipáltad be véltelen, hogy többé ne mutassa ezt?
Amúgy semmit nem vesztettél vele, mivel haszontalan a funkció. A hangerőt a telefon, és a hangkeltő együttese határozza meg, nem maga a telefon.
Azért hiányolom, mert kipróbáltam volna, de véletlenül továbbnyomtam. Egyszerűen kíváncsi vagyok rá, milyen, mire jó, nekem hasznos-e.
(Nem pipáltam ki.)
Még ötlet, hogy hogy lehetne visszaállítani?
Ha másképpen nem megy, csinálsz egy gyári visszaállítást, törlődik minden, ez is visszaáll.
Azért hülyeség ez a figyelmeztetés, mert a hangerő függ attól is, mi van beledugva. A telefon nem tudja az eszköz érzékenységét, nincs-e rajta hangerőszabályzó. Kisebb szintnél is lehet már túl hangos és maximumon is lehet még mindig halk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!