Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy tudom szószerint az...

Hogy tudom szószerint az összes előzményt és minden nyomot kitörölni? (többi lent)

Figyelt kérdés
Ki akarom törölni a böngészett oldalakat de egyszerűen nem tudom, kérlek segítsetek. Huawei P8 light telefonom van androdiddal. Vagy benne marad konkrétan a weblap címe a google keresőbe (ha belekattintok akkor legördül és ott), vagy egy "www.xyzs...." formában mrad ott ha akár csak egy betűt is bírok ami az illető oldal címében szerepel, vagy prediktív szövegbevitelnél dobja ki, agyrém... és mind ezt úgy h be van állítva h inkognitó módban legyen (ne jegyezze meg az oldalakat) de mégis megjegyzi :@@@ és már többször kitöröltem mindent , sütit, előzményt stb stb és mégis....

#Android #Huawei #előzmény #előzmények törtlése
2018. márc. 10. 17:13
 1/1 anonim válasza:

Menj a beallitasokba, ott alkalmazasok keresd ki a bongeszod es ott kell lenni valami torles felenek. Ha nincs menj a play aruhazba es torold le majd toltsd le ujra.

Ha ez se allitsd vissza gyarira a telefonod, de akkor minden elveszik, meger annxit?

2018. márc. 10. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!